Blog Flashbays partnerskab med med WILD organisationen og Kayapo projektet

Flashbays mål er at give mere tilbage, end det vi får, og forpligte os til vores medarbejders velvære samt miljøets velvære gennem projekter som er meningsfulde og vedvarende. Vi er glade for at annoncere et vigtigt samt nyt partnerskab med  WILD organisationen og Kayapo projektetder fokuserer på bevarelse og forsvarelse af Amazonas regnskov og dets oprindelige samfund.



Vores partnerskab med WILD organisationen vil give den truede Kayapo-stamme akutte ressourcer til at forsvare Amazonian land mod skovrydning. Bæredygtighed er kernen i Flashbays forretningstrategi og virksomhedsmål, hvilket gør dette partnerskab mere specielt for os. "Kayapo er det sidste effektive forsvar mod en ubarmhjertig ødelæggelse af vigtige og smukke regnskovsmiljøer i denne del af Brasilien", siger Karl-Phillip Schlossstein, direktør af Flashbay.

"Hele vores Flashbay-teamet er utroligt stolt af at være partner med WILD organisationen og Kayapo projektet for at beskytte denne nødvendige ressource og vores planet." I mere end 40 år har WILD organisationen styrket kapaciteten for miljøledelse ved at arbejde på tværs af nationale, institutionelle og kulturelle opdelinger, for at opbygge en fælles vision for bevarelse af  regnskovene. Vores partnerskab repræsenterer en løbende indsats for at styrke miljøårsagerne med indsigt og nytænkning fra erhvervslivet og iværksætterområdet.



flashbay ForfatterNatalie Murray
1 Kommentarer | Indtast din 
Janet Abke, Flashbay Inc. | 26 Jul, 2017
I'm delighted to work at a company with a focus to make a difference in the world for future generations to come!
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.