Blog NAND priser forventes at fortsætte med at stige i 2017

Priserne på flash-drev fortsætter med at stige som følge af igangværende underskud i udbuddet af NAND Flash, som er nøglekomponent i memory sticks.

I første kvartal af 2017 har vi set en markant prisstigning på omkring 14% for NAND Flash. Denne tendens vil fortsætte gennem resten af 2017 i modsætning til tidligere år, hvor man kun har set en reduktion i prisen for producenter, leverandører og forbrugere.

NAND Flash Prices Sept 2015 - Present


Der er to vigtige årsager til manglende NAND Flash udbud og prisstigninger:

1) Efterspørgsel: En stigning i efterspørgslen efter NAND Flash fra elektroniske producenter af smartphones, tabletter, digitale kameraer og memory sticks har forårsaget en stigning i priserne.

2) Tilgængelighed: Der er i øjeblikket en overgang i NAND Flash-teknologi fra 2D til 3D Flash. Denne overgang har resulteret i et fald i udbuddet af 2D NAND.

Forbrugernes efterspørgsel i elektronikindustrien for bedre eksport og hukommelseschips til lavere priser har ført NAND Flash producenter til at fokusere deres opmærksomhed på nyere NAND Flash-teknologi.

Samsung Electronics, en af de største NAND flash producenter, informere om fremstilling udfordringer under overgangen fra 2D til 3D-NAND NAND teknologi som en af ​​de væsentligste årsager til reduktionen i produktionskapaciteten. Flash leverandører finder det i øjeblikket vanskeligt at skabe omkostningseffektive måder at producere afgrøder, der er høj nok til at imødekomme efterspørgslen fra 3D NAND flash.


Samsung Electronic's første 3D NAND

Fordelen ved at producere 3D NAND er klar; Det kan reducere omkostningerne per gigabyte, forbedre elektrisk brug for at reducere strømforbruget, øge pålideligheden, og give højere data write performance. Men flash leverandører er stadig et par år væk fra evnen til at producere 3D NAND på globalt plan for at matche den aktuelle efterspørgsel.


Den nye 3D NAND Flash

Som et resultat, betaler elektronik leverandører stigende omkostninger til Flash leverandører på grund af mangel på NAND flash til rådighed for handel. Dette er resulterer i negative forhold for USB-flashdrev industri. USB-flashdrev generere ikke de samme marginer som højere værdi produkter såsom smartphone eller tablet, og derfor NAND flash sats det centrale element får USB-flashdrev enhedspriser stige. Desværre vil sandsynligvis prisstigninger fortsat NAND produktionen stiger og stabiliserer markedets efterspørgsel.


flashbay ForfatterJoss Hancock
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.