Blog Nytår, nye produkter

Globalt var 2016 et event fuldt år. For Flashbay var det vores mest travle år indtil videre. Her tager vi et kig tilbage på nogle af højdepunkterne i 2016 og hvad der er i vente i 2017. 

Nye USB modeller
I år har vi designet, udviklet, bygget og lanceret to nye USB modeller: WalletStick og Fin. VI har lagt meget arbejde i begge modeller og det er altid rart at se hvor vel modtaget de er. WalletStick blev lanceret i august og er allerede en af vores mest populære modeller. Fin modellen blev lanceret i oktober og vi ser allerede en stor intersse i denne model. Vi ser frem til at tilbyde jer disse modeller som en del af vores sortiment i 2017 og fremad. 


Powerbanks
Den største succeshistorie i 2016 er vores powerbanks. Vi har stille og roligt introducerede powerbanks til valgte land igennem 2016 og vi er overvældet over hvor godt de er blevet modtaget i hvert land. På nuværende tidspunkt tilbyder vi seks forskellige Powerbank modeller og et stort udvalg af Powerbank tilbehør til kunder baseret i Europas fastland, England, Irland, USA, Canada og Hong Kong. Vi regner med at tilbyde powerbanks til andre lande indenfor kort tid. 

2017
Hvis vi skal gå efter 2016, vil 2017 helt sikkert også blive et travlt år. Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye USB og powerbanks model ideer og vil have yderligere lanceringer som 2017 skrider frem. 

Klart til at modtage et tilbud?
Udfyld kontakt form og en af vores dedikerede account managers vil kontakte dig hurtigst muligt. 


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.