Blog Sådan bestiller du USB med dit logo

Mange virksomheder, der fremstiller USB minder med tryk kan tage op til 4 uger eller endnu længere tid at tilpasse, fremstille og levere minderne. Her på Flashbay kan vi gøre det på bare fem dage - afhængigt af dine behov, når du bestiller. Vores sidste indlæg viser nøjagtigt, hvordan vi fremstiller, skræddere, produkt tags, kvalitetskontrol og levering USB erindringer på så kort leveringstid.

Tilbud
Det hele starter ved at udfylde vores tilbudsformular. Derefter vil din dedikerede kundechef kontakte dig for at diskutere dine individuelle behov, herunder; model, mængde, trykmetode, yderligere tjenester & tilbehør og din forventede leveringsdato. Vi kan også sende dig gratis prøver til at hjælpe dig med at vælge din favorit model. Vi forsøger altid at sende disse til levering næste dag.

Det virtuelle Proof
Her skaber vi en virtuel bevis i PDF på din for at give dig en god indikation af, hvordan dine tilpassede minder vil se ud. Når vi er kommet til enighed, fortsætter vi med at begynde at producere dine USB-sticks med print.

Produktion og logotryk
Vi fremstiller og tryk alle vores USB-sticks i vores egen fabrik. Vores produktion og vores custom team, der arbejder 24 timer i døgnet.


kvalitetskontrol
Det sidste trin før levering. Det er her, vi kvalitetskontrollere hver enkelt USB i din bestilling. Vi tester hukommelse ydeevne, kontrollere trykket og eventuelle yderligere tjenesteydelser eller tilbehør, du har tilføjet i din bestilling.

levering
Når din bestilling er gennemgået vores strenge kvalitetskontrol bliver de pakket og så går der ikke længe før vi levere dine USB-nøgler.

Klar til at komme i gang?
Du skal blot udfylde vores tilbudsformular, så kan du få dine USB-sticks med logo på bare fem dage.



flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.