Blog Wladimir Klitschko Forudindlæste Data!

Sidste måned overraskede Wladimir Klitschko verden i hans sidste pressemeddelelse på pressen foran hans Boxing World Heavyweight Title-showdown med Anthony Joshua på Wembley Stadium i London.

Som vist i klipet nedenfor informerede den typisk fastholdte og storartede ikon dristigt de seere, at han havde registreret sin forudsigelse af kampen på et USB-stick, Som ville blive syet ind i sin kappe og senere auktioneret til velgørenhed.



Kampen i sig selv var en af ​​de store heavyweight kampe, hvor begge mænd ramte gulvet i mellemrunderne, før Anthony Joshua producerede en forbløffende 11. runde mod veteranen Klitschko.
Det var bestemt et specielt og anderledes brug af et USB stick, men hvor præcis hans forudsigelse på den preloaded data var, er tilbage at blive set!  Spændende, selvom kampen var, tvivler vi stærkt på Klitschko forudsagde hans eventuelle dødsfall ... forhåbentlig klarer han i det mindste at rejse en sund sum for en god sag undervejs.

Hvis du gerne vil købe Data Preloaded, USB-sticks med dit logo, skal du blot udfylde vores Tibuds formular og en af ​​vores dedikerede Sales Account Managers vil snart kontakte dig.


flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.