FAQHvordan bruger jeg et USB stik?

Sæt dit USB stik i USB porten eller anden USB udstyr, og træk de filer som du gerne vil have gemt over i mappen, der kommer frem på din skærm. Derpå vil dine filer straks overføres til dit USB stick. For at overføre filerne fra dit USB stick over til en anden computer, skal du sætte USB sticket ind i den computer, som du ønsker at overføre filerne til, åbne mappen som kommer op på skæmen, og trækkerne filerne ud på computerens skrivebord.