FAQHvad er minimum antallet?

Hvis du vil bestille USB stiks trykt med dit logo, så er minimumsordren minimum 10 for langt de fleste modeller. Kontakt os venligst for en fuld prisliste, så vil du opdage, at selv for en lille bestilling, er vores priser meget konkurencedygtige.

Mange andre selskaber har en minimum bestilling på 50 og endda helt op til 250. Hos Flashbay kører vi ordrerne så effektivt som muligt, og vi er mere end glade for at kunne levere mindre ordrer.

For andre produkter, varierer minimum orderbestilling alt afhængig af hvilke behov du har, så kontakt os endelig.