FAQOn the Go USB stik (OTG) forklaret

Nogle af vores modeller tilbyder Dual USB Stick. Disse modeller kaldes almindeligvis 'On the Go' USB-stick. Den ene ende vil altid have en standard USB-stick i fuld størrelse, teknisk set benævnt 'Type-A'. Den anden ende er et valg af enten en Type-C-stik eller en Micro-B-stik.
OTG USB Med Logo
Type-C-enheder
Type-C-stikket er kompatibelt med enhver enhed, der har en Type C-USB-port, inklusive Apples nyeste MacBook Pro computer, HP Specter-bærbar pc, Samsungs Galaxy S8 Smartphone, Google Pixel Smartphone og mange flere. Listen over type C-kompatible enheder forventes at vokse hurtigt i løbet af de næste par år.
USB-C USB Logo
Micro-B-enheder
Micro-B-stikket er kompatibelt med enhver On the Go-enhed, der har en Micro-B USB-port. Dette omfatter flere smartphones, tabletter og mange digitalkamera modeller.
microUSB USB Stik Med Logo
Fordele ved On the Go USB-stick
On the Go USB-stikkene kombinere to USB-stik i én model, de giver nogen interessante fordele:
  • Giver ekstra lagerplads til din tablet eller smartphone. Du skal blot isætte stikket og overføre dine filer til USB'en.
  • Fungerer også som USB-stick til din bærbare computer eller stationer computer via Type-A-stik.
  • Overfør filer hurtigt mellem en Type-A-enheder og en Type-C eller Micro-B-enhed via de dobbelte stik.
  • Du kan også overføre filer fra dine Type-C- eller Micro-B-enheder til din Type-A-enhed.
On the Go USB-stick er en ekstremt moderne måde at promovere din organisation på. Dobbelt tilslutningens brugbarhed vil sikre dine kunder og klienter vil bruge dine branded flashdrev i mange år.
Når du bestiller denne vare til en Event, overvej at opdele ordren mellem de to tilslutningsmuligheder. For eksempel, hvis du ønsker 500 Lynx-drev, bestil 250 med Type-C-stik og 250 med Micro-B-stik. Ved arrangementet kan du spørge modtageren hvilken type stik de ønsker, baseret på den mobile enhed, de har.