FAQVirker mit USB stik på alle computere?

USB stik bruger USB protokol til at arbejde sammen med PC’er (også MAC!) og udstyr med en USB port. Typiske USB flash drives bruger `mass storage class drivers´ som er indkorporeret i Windows ME, Windows 2000, Windows XP eller senere som MAC OS 9, Mac OS X eller senere og Linux 2.4.6 eller senere. Nogle producenter tilbyder drivere for Windows 98SWE eller Windows NT. Apple tilbyder en masse ’mass storage class driver’ for Mac OS 8.6. For mere information tag venligst kontakt med producenten af dit USB flash drive.