Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog On the Go USB 

Som alle god teknologi har flashdrevne udviklet sig gennem årene. Springet fremad i ledig lagerkapacitet har været betydelig, men valget af USB-stikoptioner har også været et vigtigt fremskridt. Disse multi-USB-flashdrev henvises typisk til On the Go USb-drev, eller 'OTG USB-drev'. Her forklarer vi de vigtigste fordele og funktioner ved stikoptionerne til vores OTG-modeller.


Connector Muligheder
Et typisk Flash-drev har en standard USB-stik. Mens et OTG Flash Drive har to eller flere USB-stik. Den primære connector er Standard USB, og i de fleste tilfælde får du et valg af, hvad du vil have som andet stik, enten en USB-C-stik eller en Micro-USB-stik.

USB-C Connector
Nylige stationære og bærbare modeller fra Apple, Dell og HP har USB-C-porten. Også kaldet 'Type-C' denne USB-port giver  mulighed for super-hurtig filkopiering og opladning af bærbare enheder. USB-C er også en reversibel connector, så du kan sætte den i "hovedet" og det vil stadig virke.


Micro-USB Connector
Denne type stik er almindelig i ikke-Apple-mobiltelefoner, e-bøger, digitale kameraer og GPS-enheder. Det understøtter opladning og dataoverførsel, ligesom Standard USB og USB-C-stik.


Our OTG USB models
Vi har en række forskellige modeller at vælge imellem, se udvalget her. Nogle modeller tilbyder alle tre USB-stik på samme enhed, mens andre modeller tilbyder et valg af enten USB-C eller Micro-USB. Afhængigt af hvilken model du vælger, kan vi Screen Print, Photo Print eller Laser Grave dit logo i yderst præcise detaljer. Hvis du er i tvivl om hvilken tilslutningsmulighed der skal vælges, anbefaler vi USB-C-stikket, da det bliver mere populært i de seneste år.

Hvis du vil se vores priser, 
simpelthen anmod om et hurtigt tilbud
 og en Account Manager vil være i kontakt om priser og branding muligheder.


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.