Vault
Vault Smartphone Wallet
Vault Mobilkortholderen er et flot tilbehør, som passer til de seneste iPhone modeller (iPhone 12 og nyere). Fremstillet af blødt kunstlæder og klar til at blive trykt med dit logo i slående detaljer. Vault fæstnes nemt til bagsiden af din telefon, via den indbyggede magnet. Kontakt os i dag og få mere at vide om priser, vareprøver og leveringstider.

6 Dages Leveringstid. Vi samler, trykker og levere din ordre inden for denne korte deadline!
Fås fra bare 10 enheder

Uanset om du går efter en lille mængde, vil være venlige Account Mangers give dig den bedste service, de kan. Lav en henvendelse og få priser, grafiske opsætninger med dit eget logo, og vareprøver tilsendt. Ganske uforpligtende

00 timer, 00 minutter 00 sekunder tilbage for at bestille med levering tirsdag den 28. maj 2024

Farver

Sort

Brun

Branding muligheder og print-areal

Smartphone Wallet Silketryk
Printområdet angivet af

Silketryk:
48mm X 48mm

Fotoprint:
48mm X 48mm

Prægning:
48mm X 48mm

Silketryk

Viser at produktet kan mærkes ved brug af en teknik kaldet ’silketryk’. Dette er den mest etablerede metode til at trykke på en genstand. Vore priser inkluderer altid silketryk i op til 4 farver på alle printarealer. Logo til opsætning på produkter med dette symbol bør sendes i vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Tekst og logo skal opsættes så alle skygger bliver til rene farver uden skygger eller farveovergange.

Fotoprint

Viser at produktet kan laves i fuld farve med højkvalitets fotoprint. Logoet bør være hi-res og 300DPI. Du kan uploade filer som .pdf, png, jpeg eller .gif. Low-res billeder vil ikke give et godt resultat. Vore priser inkluderer altid print i fuld farve på alle printområder vist på produktbeskrivelsen.

Prægning

Viser at læderområdet på produktet kan præges. Under prægningsprocessen, bliver dit logo permanent præget ind læderet, ved hjælp af en jern 'form' kombineret med varme og tryk. Som forberedelse til prægningsprocessen, laver vi en jern form som passer til formen på dit logo. Denne metode med 3-dimensionel branding, giver dit logo et slående udseende. Denne teknik, er dog ikke velegnet til logoer med en masse fine detaljer, eller når logoet skal vises i en mindre størrelse. Vores priser inkluderer altid prægning af alle trykbare områder. Logo for sådanne produkter bør uploades i et vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Skrift bør konverteres til linjer og alle farver skal være faste, undgå derfor skygger og nuancer.Komplet brandings vejledning
Download PDF produkter
Komplet tegning af dimensioner

Egenskaber

  • Monteres vha. den indbyggede magnet

  • Blødt, kunst-læder materiale

  • Nem adgang til dine mest vigtige kort

  • Passer til iPhone 12 og nyere modeller

  • Stort trykområde til at fremvise dit logo

Hvordan de leveres

Din Telefon kortholder
(I plantebaseret pose)

Pakket i gennemsigtige poser fremstillet i plantebaseret materiale - Nedbrydelig og mere miljøvenlig end plasticposer.

Løsninger

Vault Prægning, stort område

Prægning, stort område

Vi kan præge dit logo, for en ekstra omkostning. Spørg os om mulighederne og priser i dag!

Dimensioner og vægt

Længde: 99.5mm (3.9 Tommer)
Bredde: 65.5mm (2.6 Tommer)
Højde: 4.2mm (0.17 Tommer)
Vægt: 31 Gram (1.1 Alm.)

Certificater

Se REACH Certificat