Lasergraveringstation

Data preload maskine

Samling af USB stick

Fræsningsmaskine

Leveres
til over 25 forskellige lande

Stempelmaskiner

Støbemaskine

Silketrykstation

Flere hundrede fabriksansatte

Om osOm os

Om os

Siden vores dannelse i 2003 har vi specialiseret os i on-demand fremstilling af kundetilpassede mærkevarer salgsfremmende teknologiske produkter og har stolt tjent mange titusinder af kunder verden over.

Selv efter 2 årtier med vækst, er vi lige så begejstret for hvad der ligger os forud, som vi var i 2003. Ved at løbende udvikle vores produkter som er på forkant med den salgsfremmende teknologi. Derved forbliver Flashbay i perfekt position til at imødekomme vores kunders behov, fra de mindste virksomheder til de største organisationer. 

Vi mener at følgende principper har været nøglen til at bevare vores position som global markedsleder i vores sektor. 

Kunder: Vi vil skabe kundeloyalitet ved at tilbyde et enestående produkt og en enestående service. Vi benytter os af en vertikal forretingsmodel, som giver os mere fleksibilitet og kontrol på næsten alle områder af vores bedrift. Dette kan både ses i vores salg, behandling og fuldføring af produkterne. Vores mål er at fortsætte med at vinde andele på markedet med produktinnovation, hurtig leveringstid og USB stick med fantastisk værdi for kunderne.

Flashbay Teamet: Vores team succes ligger i ugentlige træningssessioner og muligheden for at lære, udvikle og vokse med Flashbay. Vores mål er at forsætte med at opbygge en fremragende menneskelig base for vores virksomhed ved fortsat at investere i vores medarbejdere.

Forretnings forbindelser: Vi tror på at bygge effektive relationer med vores kunder, partnere og leverandører. Vi gør vores bedste for at kunne hjælpe kunderne med åben og transparent kommunikation. Vi analysere konstant vores operationer for at kunne udvikle et effektivt og fleksibelt selskab uden unødvendig hierarki eller bureaukrati.

Ansvar: Som et voksende selskab, bestræber vi os på at deltage i den globale markedsplads på en ansvarsfuld måde. Vi er engageret i at forstå og respektere alle love, værdier og kulturer, hvor vi gør forretning.

Vores mission: Vi har en lidenskab for at vokse gennem til stadighed at perfektionere vores produkter, give enestående kundeservice, og udvikle vores produkter, alt sammen så de skaber stor værdi for kunderne.