Løsninger Individuelle navne

Som standard vil dine produkter være fremstillet med det logo eller billede, du har sendt til os, og alle enhederne på ordren vil være identiske.

Hvis du ønsker unik mærkning på hver enhed, kan vi hjælpe med vores individuel graverings mulighed, mod et mindre gebyr. Vi lasergraverer hver enhed med unik information, som et navn eller en reference efter eget valg.

Denne ekstra ydelse er særligt populær iblandt skoler, universiteter, fitnesscentre og andre virksomheder med behov for individuel mærkning af hver enhed.How to get started?

Tag kontakt, og informer din Account Manager om at du er interesseret i vores individuel graverings mulighed, til et specifikt produkt. Send dit logo eller billede vedhæftet på en email, sammen med et eksempel på navn eller anden reference, du vil have indgraveret på produktet. Specificer skrifttype eller andre detaljer, hvis du har nogen ønsker om dette.

Vi sender grafisk opsætning retur, der viser hvordan dit logo eller billede sammen med dit reference-eksempel, vil se ud på produktet du er interesseret i. Vi kan ændre opsætningen til du er fuldt tilfreds med hvordan det hele ser ud.

Vidste du at du kan få dit logo i farvetryk, og individuelt navn eller reference laser indgraveret? Alternativt kan begge dele laves som laser indgravering. 

Når du ønsker at bestille, skal du blot sende os en liste eller excel ark, med de navne eller referencer du vil have på hver enkel enhed. Hvis der er forskel i længden af tekst, kan vi sende ny grafisk opsætning, for at sikre du er tilfreds med formateringen af både korte og lange navne.