Softy
Softy Notesbog
Softy A6 lomme-notesbogen er en praktisk model, som er fremstillet i blødt kunstlæder som er klar til at blive trykt med dit logo. Perfekt til kontoret, klasseværelset, eller når du er ude og rejse. Softy har 160 sider hvidt papir og praktisk holder til din kuglepen til når du er på farten. Spørg os om muligheder for tryk, vareprøver eller leveringstider i dag! 

10 Dages Leveringstid. Vi samler, trykker og levere din ordre inden for denne korte deadline!
Fås fra bare 10 enheder

Uanset om du går efter en lille mængde, vil være venlige Account Mangers give dig den bedste service, de kan. Lav en henvendelse og få priser, grafiske opsætninger med dit eget logo, og vareprøver tilsendt. Ganske uforpligtende

00 timer, 00 minutter 00 sekunder tilbage for at bestille med levering tirsdag den 2. juli 2024

Farver

Sort

Hvid

Marineblå

Brun

Branding muligheder og print-areal

Notesbog Fotoprint
Printområdet angivet af

Fotoprint:
90mm X 130mm

Prægning:
75mm X 80mm

Fotoprint

Viser at produktet kan laves i fuld farve med højkvalitets fotoprint. Logoet bør være hi-res og 300DPI. Du kan uploade filer som .pdf, png, jpeg eller .gif. Low-res billeder vil ikke give et godt resultat. Vore priser inkluderer altid print i fuld farve på alle printområder vist på produktbeskrivelsen.

Prægning

Viser at læderområdet på produktet kan præges. Under prægningsprocessen, bliver dit logo permanent præget ind læderet, ved hjælp af en jern 'form' kombineret med varme og tryk. Som forberedelse til prægningsprocessen, laver vi en jern form som passer til formen på dit logo. Denne metode med 3-dimensionel branding, giver dit logo et slående udseende. Denne teknik, er dog ikke velegnet til logoer med en masse fine detaljer, eller når logoet skal vises i en mindre størrelse. Vores priser inkluderer altid prægning af alle trykbare områder. Logo for sådanne produkter bør uploades i et vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Skrift bør konverteres til linjer og alle farver skal være faste, undgå derfor skygger og nuancer.Komplet brandings vejledning
Download PDF produkter
Komplet tegning af dimensioner

Egenskaber

  • Omslag i blødt materiale 

  • Hvidt papir

  • 160 sider

  • Utrolig populær ide som giveaway

  • Stilfuld, funktionel & beregnet til daglig brug 

Hvordan de leveres

Din Notesbog
(I plantebaseret pose)

Pakket i gennemsigtige poser fremstillet i plantebaseret materiale - Nedbrydelig og mere miljøvenlig end plasticposer.

Løsninger

Softy Prægning, stort område

Prægning, stort område

Vi kan præge dit logo, for en ekstra omkostning. Spørg os om mulighederne og priser i dag!
Softy Folie prægning 

Folie prægning 

Vi kan lave folie prægning på forsiden af din notesbog, mod en ekstra produktionsomkostning. En fremragende måde at vise dit brand frem på. Vælg mellem sort, guld eller sølvfarvet folie.

Dimensioner og vægt

Bredde: 106mm (4.2 Tommer)
Højde: 148mm (5.8 Tommer)
Vægt: 143 Gram (5 Alm.)