Twister

Om osPrivatlivspolitik

Privatlivspolitik

Information om os

flashbay.dk (“denne hjemmeside”) er en hjemmeside som drives af Flashbay Limited ("vi, vores, os").

Vi er registeret ved Companies House (UK) i England og Wales under firma nummer 04676938 og vores registrerede kontor og handelsadresse er 6 The Fountain Centre, Imperial Wharf, Fulham, London SW6 2TW United Kingdom.

Vores kontakt detaljer er telefon: +45 80 90 18 80, email: contactdisatpn@flashbay.com.

Selskabets direktører er Stephen Webster og Ieuan Williams.

Flashbay Limited beskæftiger sig kun med business-to-business (B2B) salg og sælger ikke til private.

Som registeransvarlig for dine data, overholder vi databeskyttelseslovgivningen i United Kingdom og EUs GDPR (General Data Protection Regulation). Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personlige data i forbindelse med handel til din virksomhed eller organisation.

Personlige data, som vi indsamler i forbindelse med salg til din virksomhed eller organisation

I forbindelse med servicering af din virksomhed eller organisation, kan de forskellige typer af personlige data der indsamles, benyttes, gemmes og videregives af os, omfatte:

  • Identitetsdata: herunder dit/dine fornavn(e), mellemnavn(e) og efternavn.
  • Kontaktdata: herunder din/dine virksomhedsadresse(r), faktureringsadresse(r), leveringsadresse(r) og telefonnumre. Email adresse.
  • Transaktionsdata: herunder detaljer om betalinger for produkter og tjenester, som din virksomhed eller organisation køber hos os.
  • Teknisk data: herunder internetprotokol (IP) adresse, browser type og version, tidszone indstilling og lokation, browser plug-in typer og versioner, styresystem og platform samt anden teknologi på de enheder, der benyttes til at besøge vores hjemmeside.
  • Brugsdata: herunder hvordan du bruger vores hjemmeside, produkter og tjenester.
  • Marketing- og kommunikationsdata: herunder dine præferencer i forbindelse med modtagelse af marketing fra os samt dine kommunikationspræferencer.

Hvordan indsamler vi personlige data?

I forbindelse med servicering af din virksomhed eller organisation indsamles personoplysninger via følgende metoder:

  • Direkte interaktion: personligt, telefonisk, via email, post eller på anden måde, når du forespørger omkring eller gennemfører transaktioner på vores produkter og tjenester.
  • Automatiserede teknologi: når du benytter vores hjemmeside til at forespørge omkring eller køber vores produkter og tjenester.
  • Fra tredjepart: Når du anmelder vores produkter og tjenester på tredjeparts hjemmeside.

Hvordan bruger vi personoplysninger i forbindelse med salg til din virksomhed eller organisation?

I forbindelse med servicering af din virksomhed eller organisation anvendes personlige data på følgende måder:

Formål / Aktivitet Datatype Lovligt grundlag for behandling
For at tage kontakt til dig så vi kan diskutere krav og behov i din virksomhed eller organisation Identitetsdata
Kontaktdata
Teknisk data
- Samtykke; og/eller
- Nødvendig for vores legitime interesser (for at besvare en forespørgsel foretaget af din virksomhed eller organisation).
For at behandle og levere ordrer placeret af din virksomhed eller organisation Identitetsdata
Kontaktdata
Transaktionsdata
Teknisk data
- Udførelse af kontrakt med din virksomhed eller organisation; og/eller
- Nødvendig for vores legitime interesser (for at kunne behandle og levere en ordre fra din virksomhed eller organisation); og/eller
- At overholde en juridisk forpligtelse.
For at behandle vores forhold til din virksomhed eller organisation, dette kan omfatte:
- Kontakt for at gennemgå tidligere ordrer fra din virksomhed eller organisation
- Genoptag kontakt med din virksomhed eller organisation omkring fremtidige behov
- Underretning af din virksomhed eller organisation omkring ændringer af vores produkter, tjenester eller politikker
Identitetsdata
Kontaktdata
Transaktiondata
Teknisk data
Brugsdata
Marketing- og kommunikationsdata
- Udførelse af en kontrakt med din virksomhed eller organisation; og/eller
- Nødvendig for vores legitime interesser (for at genoptage kontakt med din virksomhed eller organisation med henblik på at gennemgå tidligere ordre, dine fremtidige behov samt forbedre vores kundeservice); og/eller
- Din virksomheds eller organisationens legitime interesser (underretning af din virksomhed eller organisation omkring ændringer af vores produkter, tjenester eller politikker); og/eller
- At overholde en juridisk forpligtelse.
For at reagere på klager, sagsanlæg eller indsamle udestående gæld Identitetsdata
Kontaktdata
Transaktiondata
Teknisk data
Brugsdata
Marketing- og kommunikationsdata
- For at overholde en juridisk forpligtelse; og/eller
- Nødvendig for vores legitime interesser (for at sikre, at klager kan besvares grundigt og præcist, for at sikre, at juridiske handlinger kan forfølges eller forsvares, for at sikre, at udestående gæld kan indsamles).
For at administrere og beskytte vores forretning og vores hjemmeside (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og data hosting) Identitetsdata
Kontaktdata
Transaktiondata
Teknisk data
Brugsdata
Marketing- og kommunikationsdata
- For at overholde en juridisk forpligtelse; og/eller
- Nødvendig for vores legitime interesser (for at drive vores forretning, hjemmesider og tekniske tjenester samt forhindre svindel).
For at kunne levere relevant hjemmeside indhold herunder også reklamer og måle eller forstå effektiviteten af den reklame, vi tilbyder dig. Identitetsdata
Kontaktdata
Transaktiondata
Teknisk data
Brugsdata
Marketing- og kommunikationsdata
- Nødvendig for vores legitime interesser (for at undersøge, hvordan kunder anvender vores produkter/tjenester, for at udvikle dem og skabe vækst i vores virksomhed samt danne grundlag for vores marketingstrategi).
For at kunne benytte dataanalyse til at forbedre vores hjemmeside, produkter / tjenester, marketing, kunderelationer og generel service. Identitetsdata
Kontaktdata
Transaktiondata
Teknisk data
Brugsdata
Marketing- og kommunikationsdata
Nødvendig for vores legitime interesser (for at analysere kundeforbrug, opdatere vores hjemmeside, udvikle vores virksomhed samt danne grundlag for vores marketingstrategi).
For at vise anmeldelser, du deler om vores produkter og tjenester på tredjeparts hjemmeside Identitetsdata
Transaktiondata
Nødvendig for vores legitime interesser (for at fremme kvaliteten af vores produkter og tjenester).
At vise indholdet, du deler på vores blog Identitetsdata
Kontaktdata
Teknisk data
Nødvendig for vores legitime interesser (for at vise indholdet, som du ønsker at dele på vores blog).

Ændring af formål

Vi benytter kun din personlige data til de ovenfor beskrevne formål, medmindre vi med rimelighed mener, at vi skal bruge det på andet grundlag, og dette er foreneligt med det oprindelige formål. Kontakt os for en uddybning af, hvordan en ny eventuel ny behandling er foreneligt med det oprindelige formål.

Hvis vi skal bruge dine personlige data til et uafhængigt formål, vil vi informerer dig og samtidigt redegøre for det retsgrundlag der eksistere. Bemærk venligst at vi kan behandle din personlige data uden din viden eller samtykke i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller tilladt ved lov.

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi gennemgår og opdatere jævnligt vores privatlivspolitik og vi vil lægge alle opdateringer på denne webside. Denne privatlivspolitik er sidst opdateret den 24. maj 2018.

Markedsføring af tredjepart

Dine personlige oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen tredjepart med henblik på deres markedsføring til dig.

Tredjeparts links eller data

Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjepartswebsites, plug-ins og/eller applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan tredjepart indsamle eller dele data omkring dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres privatlivspolitikker. Når du forlader vores hjemmeside, anbefaler vi, at du læser privatlivspolitikkerne for hvert websted, du besøger.

Datasikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data bliver tabt, misbrugt eller tilgået på uautoriseret vis, ændret eller delt. Vi begrænser også adgangen til dine personlige data, så kun de ansatte, rådgivere, forretningspartnere og leverandører, som det vedrører forretningsmæssigt, har behov for at vide. De behandler kun dine personlige oplysninger på vores vejledning, og de er underlagt en fortrolighedsforpligtelse.

Vi har indført procedurer for at håndtere enhver formodning om brud på personoplysninger og vil meddele dig og enhver relevant regulator om et brud på datasikkerheden ifølge vores ansvar under lovgivningen.

Deling af personoplysninger udenfor (EØS) Det europeiske økonomiske samarbeidsområde

Vi driver flere forretningsenheder under Flashbay, dette inkludere forretningsenheder i Storbritannien, USA, Australien, Kina og Filippinerne. Service til din virksomhed eller organisation kan kræve assistance fra eller arbejdsopgaver, der skal udføres af flere Flashbay-enheder, og hvor vi deler data med andre Flashbay-enheder, sikrer vi, at de giver samme niveau for beskyttelse af personoplysninger som det kræves i EØS.
Nogle af vores eksterne leverandører er baseret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Deres behandling af dine personoplysninger vil indebære en overførsel af data uden for EØS. I sådanne tilfælde sikrer vi, at dine personoplysninger er tilstrækkeligt beskyttet. Vi kan også anvende specifikke kontrakter godkendt af Europa-Kommissionen, der giver samme niveau af beskyttelse som personoplysninger har i EØS.

Hvem videregiver vi personlige oplysninger til?

I forbindelse med service af din virksomhed eller organisation kan personlige oplysninger blive videregivet til følgende partnere:

Modtager type Grundlag
Andre Flashbay-enheder For at understøtte og udvikle forholdet mellem os og din virksomhed eller organisation, for at levere produkter og tjenester, for at svare på dine henvendelser eller på anden måde kommunikere med dig.
Kurer- eller logostik firma For at arrangere levering eller afhentning af varer.
Tredjeparts anmeldelseside For at invitere dig til at anmelde vores produkter og tjenester, hvis du ønsker at gøre dette.
Juridiske eller inkasso rådgivere For at rådgive om juridiske sager og/eller sikre, at forfaldne gældsbeløb indsamles.
Tilsynsmyndigheder og andre myndigheder For at opfylde vores juridiske forpligtelser.
Andre Tredjepart, som vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller vores aktiver med. Hvis vi alternativt erhverver andre virksomheder eller omstrukturerer vores firma, kan de nye ejere på samme måde anvende din personlige data som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Disse parter er forpligtet til at sikre, at der findes passende sikkerhedsforanstaltninger, og at opretholde fortroligheden af dine personoplysninger og dermed kun bruge dine personlige oplysninger i forbindelse med levering af sådanne tjenester og i overensstemmelse med vores instruktioner.

Hvor længe gemmes dine personlige data?

Dine personlige oplysninger opbevares så længe som er nødvendigt for at understøtte vores legitime interesser i forbindelse med din virksomhed eller organisation. Derefter i tilstrækkelig varighed for at sikre overholdelse af vores forpligtelser i henhold til lovgivningen i England og Wales og for at støtte eller forsvare eventuelle krav stillet fra eller mod os. Efter denne tid bliver dataen anonymiseret eller slettet.

Dine rettigheder vedrørende personlig data

Du har ret til:

  • Anmod om tilgang til dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personlige oplysninger, som vi har om dig, og for at kontrollere, at vi behandler det lovligt.
  • Anmod om korrektion af dine personlige data. Dette gør det muligt at få ufuldstændige eller unøjagtige data korrigeret. Bemærk venligst, at vi muligvis skal kontrollere nøjagtigheden af de nye data, som du giver os.
  • Amnod om sletning af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at anmode om at slette personlige data, hvor der ikke er noget grundlag for, at vi fortsætter med at behandle det. Du kan også bede os om at slette dine personlige data, hvis du har gjort indsigelse mod behandlingen (se nedenfor), hvor vi muligvis har behandlet dine personlige oplysninger ulovligt, eller hvor vi skal slette dine personlige data for at overholde en juridisk forpligtelse. Bemærk dog, at vi måske ikke altid kan slette data af specifikke juridiske grunde, som vil blive oplyst, hvis relevant, som svar på din anmodning.
  • Afvis behandling af dine personlige data, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (fra dig eller tredjemand), og der er noget ved din særlige situation, som gør du ønsker at protestere mod forarbejdning på denne grund, da du føler det påvirker dine grundlæggende rettigheder og personlig frihed. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige data til direkte markedsføring. I nogle tilfælde kan vi demonstrerer, at vi har overbevisende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.
  • Anmod om begrænsende behandling af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at anmode om at suspendere behandlingen af dine personlige data i følgende scenarier: (a) hvis du vil have os til at fastslå datas nøjagtighed; (b) hvor vores brug af dataene ikke er lovlig, men du vil ikke have os til at slette det (c) hvor du har et behov for at vi beholder data, selvom vi ikke længere har brug for det. Det kan være du har brug for denne data til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav eller (d) du har protesteret mod vores brug af dine data, men vi skal kontrollere, om vi har overvejende legitime grunde til at benytte det.
  • Anmod om overførsle af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig eller en tredjepart, som du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæseligt format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiseret information, som du oprindeligt gav samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at indgå en kontrakt med din virksomhed eller.
  • Tilbagetræk samtykke når som helst i tilfælde hvor vi er afhængige af samtykke til at behandle dine personlige data. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, der er udført, før du trækker dit samtykke eller behandling udført under et andet retsgrundlag end samtykke. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke levere bestemte produkter eller tjenester til din virksomhed eller organisation.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller klager vedrørende, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, eller hvis du ønsker at udøve nogen af dine rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger, kan du maile data.questionstndpais@flashbay.com eller skriv til os på vores registrerede adresse. Vi vil svare dig så hurtigt som praktisk muligt. Længden af tid afhænger af typen og kompleksiteten af anmodningen og mængden af anmodninger, der behandles, men du modtager et svar senest en måned fra modtagelsen af den oprindelige anmodning.

Regulator

Informationskommissærens kontor (ICO) er Tilsynsmyndighed for databeskyttelse i United Kingdom