FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Stil spørgsmål her eller se "ofte stillede spørgsmål"

General

Bestillingsguide Branding

USB stik

Produkt Teknisk

Powerbanks

Produkt Teknisk

Bestillingsguide

Hvordan kan jeg bestille fra Flashbay? Hvad betyder symbolerne i produktbeskrivelsen? Hvad er en virtuel prøve? Hvordan kan du hente dit password? Hvad er jeres leveringstider? Hvor kan Flashbay levere?

Hvad er minimum antallet?

Hvis du vil bestille USB stiks trykt med dit logo, så er minimumsordren minimum 10 for langt de fleste modeller. Kontakt os venligst for en fuld prisliste, så vil du opdage, at selv for en lille bestilling, er vores priser meget konkurencedygtige.

Mange andre selskaber har en minimum bestilling på 50 og endda helt op til 250. Hos Flashbay kører vi ordrerne så effektivt som muligt, og vi er mere end glade for at kunne levere mindre ordrer.

For andre produkter, varierer minimum orderbestilling alt afhængig af hvilke behov du har, så kontakt os endelig.
Hvordan vil produkterne se ud når de ankommer?

Forhandlere

Vi kan varetage produktion til vidresalg for følgende forretningstyper:
 • Marketing, Reklamebureau, Media og kreative agenter som ønsker at tilbyde vores produkter til deres eksisterende klienter.
 • Grosister som ønsker at tilbyde vores produkter på forespørgsel fra deres eksisterende kunder.
Følgende forretningstyper er ikke godkendt til vidresalg af flashbay produkter:
 • Virksomheder, der sælger USB-produkter en hjemmeside (uanset størrelsen og omfanget af resten af ​​produktsortimentet).
 • Virksomheder, der ejer eller kontrollerer en hjemmeside dedikeret til USB-hukommelse produkter
 • Virksomheder, der ellers med rimelighed betragtes som en konkurrent til Flashbay
Flashbays forsikrer, at vores autoriserede forhandlere får den støtte de har brug for, så de kan indfri deres kunders forventninger.
 • Har du tabt en handel, fordi din nuværende leverandør krævede +2 ugers leveringstid, når du havde brug for ordren på 5 dage?
 • Eller er din leverandør rent faktisk en mellemhandler, som tager penge med det samme for varer, som han ikke har på lager?
Ligegyldigt hvad, så hører vi triste historier hele tiden. Her hos Flashbay tror vi på god forretningspraksis.
 • Vi har store lagre og har foretaget den nødvendige investering, så vi kan levere din ordre til tiden og til din specifikation.
 • Understøttet af højst konkurencedygtige priser og super service, kan vi hjælpe med at at levere et topservice produkt til din kunde.
 • Vores produkt er af højeste kvalitet og vores leveringstid for USB brandede sticks er bedre end vores konkurenters.
 • Ingen stress for ordrehåndtering: Du kan let håndtere din ordre online.
 • Vores kundecenter giver dig mulighed for konstant at følge varen hele vejen til kundens dør.

Flashbay garanti

Giver Flashbay garanti på alle produkter?
Ja, alle produkter, der vises på Flashbays hjemmeside, garanteres at være fri for defekter i materialer og udførelse på leveringstidspunktet.

Hvor lang garantiperisode har jeg, efter levering?
Se venligst tabellen nedenfor, der viser alle vores produktkategorier og deres garantiperioder.

Produkt Garantiperisode
USB stik 10 år
Power 2 år
Audio 2 år
Drinkware 2 år
Gadgets 2 år
Kuglepenne 1 år
Poser 1 år
Caps 1 år
Notesbøger 1 år
Tilbehør 1 år

For gavesæt gælder garantien for de enkelte varer i gavesættet separat som beskrevet ovenfor.
Hvad dækker garantien ikke?
Garantien dækker ikke reparation, udskiftning eller ombytning af produkter, hvor skaden er forsætlig eller er opstået som følge af forsømmelse, misbrug, uheld, modificering, uegnet fysisk miljø eller driftsmiljø, ukorrekt vedligeholdelse eller fejl forårsaget af et produkt, som Flashbay ikke er ansvarlig for. Skader forårsaget af slitage (herunder skader på logo) som også er undtaget.
 • USB stik: Fejl eller uønsket drift er udelukket, hvis produkterne anvendes sammen med specialiseret eller tilpasset hardware eller software eller anvendes i en anden anvendelse end almindelig lagring af ikke-kritiske data.
 • Drinkware: Skader forårsaget af slibende kemikalier, slibende rengøringsmetoder og opvaskemaskiner er udelukket.
 • Kuglepenne: Blækpatroner er en forbrugsvare. Garantien gælder kun for pennehuset.
 • Poser: Skader forårsaget af overbelastning er undtaget.
 • Caps: Forandringer i formen kan forventes ved gentagen brug og er udelukket.
 • Notesbøger: Skader forårsaget af mad-, drikke- og/eller væskespild eller generel mangel på omhu dækkes ikke.

Tilbyder i samples?

Ja vi tilbyder gratis samples. Disse samples fungere ikke og er designet til at vise dig modellerne og få en føling af modellerne. Mange af vores kunder finder disse samples til stor hjælp. 

Hvordan betaler jeg og hvad er jeres betalingsbetingelser?

Efter at du har placeret din bestilling, vil du modtage din faktura med betalingsmuligheder. Det er nemt og hurtigt - vi acceptere alle betalingsmuligheder fra credit kort til bankoverførsel. For gentagende order, det offentlige og større virksomheder har vi mulighed for at tilbyde kredit. Bemærk venligst at vi ikke kan starte produktionen før vi har modtaget betaling. Ved bankoverførsel vil det være bedst hvis du sender os en betalingskvittering således at vi kan få markeret bestillingen som betalt. Hvis vi har tilbudt dig kredit, skal vi have en bekræftelse omkring at du acceptere betalingsbetingelserne. 

Hvad er jeres reklamationsproces?

Vi afhenter dine bestilte varer uden beregning hvor du ønsker at afhentningen skal foregå. Hvis der er den mindste fejl, vil vi gøre alt for udbedret fejlen. Blot kontakt din Account Manager for yderligere assistance, hvis du oplever problemer med din ordre.
Da alle vores produkter er fremstillet efter behov og tilpasset til dine specifikationer er annullerings bestemmelser i forbrugerrettighedsdirektivet (og / eller tilsvarende internationale bestemmelser) ikke gældende.

Jeg har brug for mere hjælp, hvem skal jeg kontakte?

Vi er her for at hjælpe. Du kan give os et kald eller benytte vores kontakt os side. Alternativt hjvis du har en account manager, kan du kontakte din account manager direkte. 

Branding

Hvad er det bedste format at sende sit logo i? Hvordan trykker vi et logo?

USB stik

Produkt

Er alle USB stiks fremstillet på samme måde?

Hvordan bruger jeg et USB stik?

Sæt dit USB stik i USB porten eller anden USB udstyr, og træk de filer som du gerne vil have gemt over i mappen, der kommer frem på din skærm. Derpå vil dine filer straks overføres til dit USB stick. For at overføre filerne fra dit USB stick over til en anden computer, skal du sætte USB sticket ind i den computer, som du ønsker at overføre filerne til, åbne mappen som kommer op på skæmen, og trækkerne filerne ud på computerens skrivebord.
Hvor meget data kan der være på et USB stik?

Kan jeg gemme og overføre musik på mit USB stik?

Det korte svar er JA. Generelt bruger USB stiks ’mass storage class drivers’, og ethvert system som støtter denne model, bør have tilgang til materialet, der ligger på et USB stik – her er musikfiler inkluderet!

Kan USB stik blive ødelagt ved at måtte igennem lufthavnen med dertil flyteknologi?

Generelt er USB stiks sikre at tage med i lufthavnen. Det afhænger dog af det ’ikke volatile’ hukommelse brugt i flash driven. Kontakt venligst producenten for detaljeret information.

Virker mit USB stik på alle computere?

USB stik bruger USB protokol til at arbejde sammen med PC’er (også MAC!) og udstyr med en USB port. Typiske USB flash drives bruger `mass storage class drivers´ som er indkorporeret i Windows ME, Windows 2000, Windows XP eller senere som MAC OS 9, Mac OS X eller senere og Linux 2.4.6 eller senere. Nogle producenter tilbyder drivere for Windows 98SWE eller Windows NT. Apple tilbyder en masse ’mass storage class driver’ for Mac OS 8.6. For mere information tag venligst kontakt med producenten af dit USB flash drive.

Hvad er fordelene ved at bruge en USB istedet for en ekstern harddisk, DVD eller Diskette?

Med en størrelse som en tyggegummipakke er et USB stick meget mindre end en ekstern Harddisk. Den har ingen skrøbelige bevægelige dele som kan ødelægges hvis den tabes, og de er lettere at transportere. USB-nøgler trænger heller ikke den tidskrævende konfigurering, som bruges for at tilkoble en ekstern Harddisk til din computer.

USB tilslutnig er meget mere almindelige end CD og DVD brændere så din USB stik vil fungere på flere computere end en CD-R eller DVD-R. Processen for at indlæse filer fra din computer til USB stikket er også meget hurtigere og enklere end at brænde en CD eller DVD. Herudover opfører et USB stik sig som et portable harddisk, og du kan slette filer fra den så mange gange som du vil. Med CD-R eller DVD-R kan du kun uploade data en gang og du kan ikke fjerne dette efter at det er blevet brændt på disken.

Der er nok ingen grund til at minde om en standard diskette kun kan indeholde 1.44MB data, mange gange mindre end et den store mængde data en USB-nøgle kan indeholde (op til 128GB).

Hvad blev der af 128MB, 256MB, 512 MB og 1GB hukommelseskapaciteterne?

Disse hukommelseskapaciteter er nu blevet overgået af kapaciteter som 2GB, der i dag koster det samme, så du får mere for pengene.

Hvis du leder efter en prisbevidst USB stik og kun har brug for en mindre kapacitet, så repræsenterer 2GB normalt den billigste hukomelseskapacitet på markedet.

NAND hukommelseskapacitet under 2GB, produceres ikke længere af de store chip fabrikanter som Samsung, Hynix, Intel, KIOXIA*, Sandisk og Micron i store mængder. Nogle gange er vi i stand til at opnå tilstrækkelige mængder 1GB hukommelse og producere til vores kunder, men den langsigtede tendens går i retning af større lagerkapaciteter.

Nogle producenter af USB stiks tilbyder stadig 128MB, 256MB og 512MB hukommelseskapacitet. De vil benytte sig af ukendte og kvalitetsmæssigt dårligere NAND hukommelse, som vi stærkt vil anbefale at du undgår, da ikke alle USB stiks er produceret ens.

* Toshiba Memory blev omdøbt til Kioxia i oktober 1, 2019.

Hvad er et USB stik?

Et USB stik er et kompakt USB stik, som arbejder ligesom et bærbart hard drive, hvilket gør det muligt for dig at transportere dine mest værdifulde computerdata. Et USB stik kan opbevare en utrolig mængde information og er lille nok til (på størrelse med en pakke tyggegummi) til let at kunne være i din lomme, om din hals som et smykke, (hvis du vedhæfter et halsbånd), eller som en nøglering.
Nand Flash og prisændringer On the Go USB stik (OTG) forklaret

Teknisk

USB Kontrolenhed Hvordan sætter jeg auto-kør (autorun) funktionen op? Hvad er læse og skrivehastigheden på et USB stik? Hvad er WEEE? Formattér som local disk eller removeable storage?

Hvordan kan jeg beskytte min computer fra mulig virus, når jeg bruger et USB stik?

Generelt beskytter du din computer bedst mod virusangreb ved at gøre brug af forskellige sikkerhedsmetoder. Disse kan inkludere en Internet FireWall, en virusscanner og andre instrumenter som tjekker indkommende filer for virus. Med en USB stik kan en ide være at foretage en virusscanning af indholdet på USB stikket , før du går ind på filerne.

Hvad er SLC og MLC?

NAND flash memory kan blive underinddelt indtil to brede kategorier: SLC og MLC.

SLC er en forkortelse af "Single-Level Cell":

SLC memory gemmer en bit i hver celle, hvilket giver en hurtigere overføringshastighed, lavere strømforbrug og højere celle udholdenhed. Den eneste ulempe for den Single-level celle er pruduktionsomkostningerne af hver MB. Baseret på dette, bliver SLC flash teknologi brugt i kvalitets memory cards.

MLLC er en forkortelse for 'Multi-level Cell':

MLC memory gemmer tre eller flere bytes i hver celle. Ved at gemme flere bytes i hver celle, vil et multi-level Cell memory have langsommere overføringstid, højere strømforbrug og laver celle udholdenhed. Fordelen ved et Multi-level Cell Memory Cards er lavere omkostninger. MLC flash teknologi er brugt i de fleste standard memory modeller. Multi-BiT Cell, MBHC, er magen til den teknologi, der bliver brugt i Multi-Level cellen, men den gemmer kun to bytes pr. celle.
Hvad er Windows ReadyBoost?

Hvad er USB 2.0?

Enkelt svar: USB 2.0 giver en hurtigere dataoverføring end den gamle USB1.1. Der er ingen problemer med at tilpasse USB1.1 porte og USB2.0 flash drives (og vice versa).

Detaljeret: Universal serial bus (USB) er en komplet opdatering af Universal Serial Bus input/output bus protokol, som tillader en meget bedre read/write speed, end det var tilfældet for den gamle USB 1.1.
Hvad er USB 3.0 eller SuperSpeed USB?

Powerbanks

Produkt

Hvad er en powerbank?

En powerbank er en bærbar opladningsenhed, der kan bruges til at oplade din telefon eller tablet. Powerbanken kan genoplades og bruges igen og igen 

Hvorfor er powerbanken en populær promotion gave?

Fordi de er en virkelig nyttig salgsfremmende enhed. Mobiltelefoner og tabletter er sådan en stor del af hverdagen, og vi har ofte brug for at genoplade disse enheder, når vi er ude. Som sådan er den lille , bærbare og stilfulde powerbank er en meget populær promotion enhed. 

Hvad koster en powerbank?

Vores priser varierer afhængigt af hvilken model og kapacitet du vælger. Vores priser varierer også afhængigt af hvor mange enheder, du gerne vil bestille. Den bedste måde at få et tilbud er at udfylde vores hurtig tilbudsform. Vi kan sende dig en fuld prisliste for at gennemse også.

Hvordan virker en powerbank?

Vores powerbank er utrolig nemme at bruge. Først oplad din powerbank, LED lyset vil ændre farve når powerbanken er opladet. Når den er fuldt opladet vil du have mulighed for at oplade din mobil eller tablet ved at koble din powerbank til enheden. 

Hvad er livstiden for en powerbank?

Hvis man tager sig korrekt af den og opbevares på et køligt og tørt sted. Der er ingen grund til at powerbanken ikke vil vare i flere år. Husk, vi tilbyder også en 2 års garanti. Hvis du bruger din powerbank meget regelmæssigt  vil der med tiden komme et tidspunkt, hvor batteriets ydeevne nedbrydes gradvist. Dette er det samme med alle batterier uanset om de er i powerbank, telefoner eller bærbare computere.

Er powerbanken kompatibel med alle populære modeller?

Yes, our Power Banks are compatible with all the major device manufactures such as Apple, Samsung, Android, Kindle and many more.

Hvordan kan jeg tjekke den resterende opladningstid på min powerbank?

Med undtagelse af vores Reflex model, kan du se den resterende opladningsstatus via LED lys i powerbanken. Hver LED farve vil indikere, hvor meget strøm der er tilbage. Alle disse oplysninger kan også findes i manualen. 

Hvor mange gange kan jeg oplade min enhed før jeg skal oplade min powerbank?

Hold musen over hver kapacitet for at se opladningstiden for de populære mærker. 

Hvor lang tid tager det at oplade en powerbank?

Hver powerbank vil tage omkring fire timer at oplade fra næsten tomt batteri. LED lys på Power Bank vil indikere, hvor meget batteri der er til rådighed

Behøver jeg at slukke min powerbank når jeg ikke bruger den

Nej. Powerbanken vil automatisk gå stand by mode når man ikke bruger den. 

Teknisk

Hvordan er powerbanken pakket under transporten?

Hver powerbank og dets tilbehør vil være lukket inde i en individuel hvid papkasse. Hvis du har bestilt en præsentation boks vil de blive lukket inde i dette. De enkelte enheder vil derefter blive pakket i store kasser for at beskytte dem under transport . Vi følger i øjeblikket IATA standard PI965 IB .

Hvilke sikkerhedsfeatures har jeres powerbanks?

Vores powerbanks er meget sikker. Vi udfører streng kontrolsikkerhed på alle vores produkter. Du kan se alle vores sikkerhedscertifikater på vores certifikat side. Alle modellers sikkerhedscertifikater er også placeret på de enkelte produktsider. Nogle af vores sikkerhedsfunktioner omfatter:
- Høj kvalitetsbatterier fra førende mærker
- Stærkt materiale til at beskytte mod stød og slag
- Udgangsoverstrøm og overspændingsbeskyttelse
- Input overstrøm og overspændingsbeskyttelse
- Beskyttelse mod høj temperatur
- Kortslutningsbeskyttelse
- Elektrostatisk afladning ( ESD ) beskyttelse
Powerbank Opladning