FAQEr alle USB stiks fremstillet på samme måde?

Markedet er overfyldt med USB stiks af utroligt varierende kvalitet. Nogle er fantastiske, dog er mange totalt uegnede til at opbevare data. Hvis du overvejer at købe et stort antal at logo-branded USB stiks for at reklamere for din virksomhed, vil et kvalitets produkt, være langt bedre for dit image. For at finde den billigste pris, køber mange store mængder USB stiks fra leverandøre, hvor kvaliteten er i den uacceptable ende.

Vi sendte Henry Jacksen (Quality Control manager for Flashbay Fabrikken ) ud for at undersøge konkurrenterne. "Det vi fandt hos de fleste leverandører gav grund til bekymring ," sagde Jacksen. "Af de hundredevis af modeller vi testede, fandt vi kun én som kunne sammenlignes hvilket illustrerer den normalt dårlige kvalitet." Rapporten herunder viser vores standard Classic Series USB stik sammenlignet med den kopi som desværre er normen. Jacksen tilføjer at, "Mange mellem forhandlere af firmagave og reklame industrien køber kopierne direkte fra skrupelløse producenter i Kina som skærer for mange hjørner, hvilket resulterer i seriøse kvalitets problemer."

Kvaliteten af hukommelseschippen (inde i USB stikket)

NAND Flash hukommelseschippen er et komponent der ligger i hjertet af USB stikket. Hukommelse kommer i forskellige kvaliteter med stor forskel på skrive/læse hastigheder og data-retention kapaciteter. Hos Flashbay, bruger vi kun nye, klasse-A memory i alle vores produkter. Uheldigvis er det for nogle forhandlere som optræder som mellemmand, blevet normalt at være uopmærksomme på hvad deres USB stiks indeholder. Resultatet er low-grade memory: Vildt billig og fristende for skruppeløse producenter at kaste sig over. Hos Flashbay producerer vi selv USB-nøglerne fra bunden, derfor kan vi strengt kontrolere alle komponenterne der bliver brugt (lær mere om vores fabrik).
FlashbayKonkurrent

Metal eller Plastik vedhæng til nøglering montering?

Det er vigtigt at vedhænget i enden af USB nøglen er af metal hvis du har intentioner om at vedhæfte den til et bundt af nøgler. Et plastik vedhæng brækker højst sansynligt efter moderat brug og USB nøglen og dine værdifulde data kunne derfor gå tabt eller blive misbrugt.
FlashbayKonkurrent

PCB fastgørelse

PCB'en er det grønne circuit board som du ser inde i de fleste elektroniske apparater. Vi monterer PCB'en stabilt ved 4 stærke bindings punkter som holder den godt fast. De værste producenter limer det uheldigvis (ja, det er varmt lim fra en lim-pistol i billederne oven over!). Når USB nøglen bliver varmere, bliver limen mindre stabil indtil PCB'en løsrives og wobbler rundt.
FlashbayKonkurrent

Hvordan passer hætten

Classic Serien USB nøglen (hos Flashbay) har 2 små hævede dele som lader hætten clicke i position, hvilket holder den på plads. Mange af konkurrenternes modeller har løse og dårligt tilpassede hætter.
FlashbayKonkurrent

Print kvalitet

Slitage på en USB nøgle er svært at undgå men Flashbay tager et extra skridt for at sikre at vores print nyder den længste levetid. Når man printer på metal, er metal skallen printet før man sætter produktet sammen, en sådan produktions methode tillader os at oven-fyre dem, hvilket gør printet hårdt og slidstærkt. Vi har en meget streng kvalitets kontrol procedure for at sikre at hvert logo vi printer er reproduceret korrekt. Billedet ovenover viser resultatet efter en standard slitage kvalitets kontrol test. Konkurrentens tryk farver falder af, mens Flashbay printet forbliver intakt.
FlashbayKonkurrent

Kvaliteten af Aluminium

Vi bruger high-grade anodiseret aluminium legering, som er specielt behandlet for at undgå fingeraftryk (nem at rengøre) og har en anti-ridse, hærdede overflade. Efterlignere bruger meget billigere, uren og ubehandlet aluminium; forskellen ved første hånds sammenligning er utrolig.
FlashbayKonkurrent

Tykkelse af USB-nøgle

Ingen kan lide en chunky USB stik. Tykkelsen af en USB-nøgle er en stor del af grunden for at vi kan lide dem; kun et par millimeter kan gøre hele forskellen. Ovenstående viser vores USB stik er 1mm tyndere ved tykkeste del, men fremstår betydeligt mere kompakt.
FlashbayKonkurrent

Certificeret RoHS Compliance

RoHS Directive står for "the restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment". Flashbay overholder strengt dette EU direktiv og kan videre fremvise beståede certifikater fra compliance testing. Vi anbefaler at du undgår leverandører ude af stand til at producere certificering fra en RoHS test organisation da de ofte er uvidende om, at deres produkter ikke lever op til deres RoHS påstande. Non-RoHS elementer er billigere end dem der opfylder kravene, derfor deres vedvarende effekt på markedet og desværre også miljøet.Se Flashbay Certifikat til denne model

FlashbayKonkurrent

Flashbay er dedikeret til at opretholde kvalitetsstandarder i henhold til (ISO) 9001:2000. Vi leverer kvalitet USB stiks til de største (og mindste) virksomheder i verden, som kommer tilbage gang på gang for gentagne ordrer. Kontakt os for et tilbud.