Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

FAQHvad er en virtuel prøve?

En virtuel prøve er et elektronisk dokument (normalt i pdf-format), som vi kan tilbyde for at illustrere, hvordan dit logo vil se ud, når det er branded på et given produkt.

Klik på billedet under for at se et eksempel på virtuelt proof:

flash_drive_supplier

Vi tilbyder virtuelle prøver som en gratis tjeneste og forsøger at sende dem via e-mail inden for 1-2 timer, efter at vi har modtaget jeres logo (mandag til fredag fra 09.00-18.00). Der er ingen tvang til at bestille, men ønsker du at fortsætte med din ordre, vil din virtuelle prøve danne baggrund for printjobbet. Overvejer du at bestille en ordre, er det derfor vigtigt at tjekke, at du er tilfreds med den prøve, som vi sender og beder om ændringer, hvis det kræves:

Virtuel prøve tjekliste:
  • Stavning af tekst, webside osv
  • Placering af logo/tekst
  • Størrelse af logo/tekst
  • Pantone farve referencer (hvis de er specificerede)
  • Abnormaliteter i logoet
  • Tjek dit selskabs retningslinier

Bemærk venligst at denne liste er et forslag til tjekpunkter. Når en virtuel prøve er blevet godkendt, vil vi starte med at producere. Vi er ikke ansvarlige for fejl, som er tydelige på den virtuelle prøve.

Hvordan får man en virtuel prøve

Start ved at udfylde denne formular.

Videreforhandlere:

Som en del af vores videreforhandlingsservice sikrer vi, at virtuelle prøver lavet til videresalg ikke bærer Flashbay logo eller nogen anden hensvisning til vores virksomhed.