Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

FAQOn the Go USB stik (OTG) forklaret

Nogle af vores modeller tilbyder Dual USB Stick. Disse modeller kaldes almindeligvis 'On the Go' USB-stick. Den ene ende vil altid have en standard USB-stick i fuld størrelse, teknisk set benævnt 'Type-A'. Den anden ende er et valg af enten en Type-C-stik eller en Micro-B-stik.
OTG USB Med Logo
Type-C-enheder
Type-C-stikket er kompatibelt med enhver enhed, der har en Type C-USB-port, inklusive Apples nyeste MacBook Pro computer, HP Specter-bærbar pc, Samsungs Galaxy S8 Smartphone, Google Pixel Smartphone og mange flere. Listen over type C-kompatible enheder forventes at vokse hurtigt i løbet af de næste par år.
USB-C USB Logo
Micro-B-enheder
Micro-B-stikket er kompatibelt med enhver On the Go-enhed, der har en Micro-B USB-port. Dette omfatter flere smartphones, tabletter og mange digitalkamera modeller.
microUSB USB Stik Med Logo
Fordele ved On the Go USB-stick
On the Go USB-stikkene kombinere to USB-stik i én model, de giver nogen interessante fordele:
  • Giver ekstra lagerplads til din tablet eller smartphone. Du skal blot isætte stikket og overføre dine filer til USB'en.
  • Fungerer også som USB-stick til din bærbare computer eller stationer computer via Type-A-stik.
  • Overfør filer hurtigt mellem en Type-A-enheder og en Type-C eller Micro-B-enhed via de dobbelte stik.
  • Du kan også overføre filer fra dine Type-C- eller Micro-B-enheder til din Type-A-enhed.
On the Go USB-stick er en ekstremt moderne måde at promovere din organisation på. Dobbelt tilslutningens brugbarhed vil sikre dine kunder og klienter vil bruge dine branded flashdrev i mange år.
Når du bestiller denne vare til en Event, overvej at opdele ordren mellem de to tilslutningsmuligheder. For eksempel, hvis du ønsker 500 Lynx-drev, bestil 250 med Type-C-stik og 250 med Micro-B-stik. Ved arrangementet kan du spørge modtageren hvilken type stik de ønsker, baseret på den mobile enhed, de har.