FAQHvor meget data kan der være på et USB stik?

Det afhænger af den størrelse du vælger. Vælg venligst kapacitet.

Dine 2GB USB stik eller solid state drive rummer 1905MB (1.86GB) til at gemme på (de resterende 143MB bliver brugt at gemme firmware, der er essentielle for selve funktionen i USB stikket). Det betyder, at du kan gemme:

952 fotos

476 MP3s:

Eller 3.81 længde spillefilm i Mpeg format:

Bemærk: For illustrationen ovenover er det formodet, at et gennemsnitligt foto er 2MB. i størrelsen og at en gennemsnitlig MP3 Size er 4MB. Den anførte plads brugt på firmware hukommelse, bygger på den gennemsnitlige drive, som vi hidtil har leveret. Imidlertid kan de flash drives vi sælger i fremtiden afvige fra denne standard, og det kan den også gøre fra andre producenter.