Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

FAQHvad er det bedste format at sende sit logo i?

Den mest passende fil for dit logo, afhænger af selve den mærkningsteknik, som anvendes på produktet. Venligst se tabellen nedenfor. Er du ikke sikker på om din logofil er passende, så email os logoet, så hjælper vi dig.
Mærkningsteknik
(Referer til produkt)
Vektor Fil
(.eps, .ai, .cdr)
Raster type Fil
(.jpg, .gif, .bmp, .png, .tiff)
Skærmprintning
Foretrukket Hi-res OK (Low-res ikke passende)
Foto print
Accepteret Foretrukket ved > 300 DPI
Ofte brugbart ved 150 DPI
Low Res billeder ikke passende
Lasergravering
Foretrukket Hi-res OK (Low-res ikke passende)

Vektor Filer:

Flashbay accepterer: .ai .cdr .eps .ps .pdf*

Flashbay accepterer ikke: .cgm, .dxf, .emf, .fh, .fla, .igs, .myv, .pbm, .psp*, .px*, .svg, .svgz, .swf, .wmf, .xar

*Denne type filer kan også indeholde rester/bitmap elementer, og denne opløsning kan være upassende for at opnå et godt resultat. PDF filer lavet fra vektor filer må beholde muligheden for redigering af det program, som var brugt til at fremstille dem (f.eks Illustrator eller Freehand). PDF filer som indeholder raster elementer må normalt være 300 DPI.

Vektor filer må gemmes i ’Postscript format’ og ikke indeholde nogen Postscript fejl, ”stray points”, eller farver som er inkonsistente.

Hvad er Vektor filer?

Vektorgrafik er grafik, der gemmer grafik ud fra linjer og polygoner, som kan udtrykkes matematisk. Vektorgrafik er meget nemt at redigere og prducerer ikke de kanter, som du ser i et pixel-baseret (raster) billede. De kan bruges på alle output opløsninger og bliver betragtet som uafhængig af opløsning. Vektorgrafik kan laves i forskellige programmer f.eks. Adobe Illustrator®, Macromedia FreeHand® og CorelDraw®.

Raster Filer:

FlashBay accepterer: .bmp .jpg, .jpeg, .jpe, .gif, .png, .tiff, .tif

Flashbay accepterer ikke: .adrg, .adri, .agp, .art, .cin, .fpxc, .exra, .drg., .cpt, .cpi, .fpx, .jpg2, .jp2, .pbm, .pcx, .ppm, .sgi, .rgb, .rgba, .int, .inta, .bw, .tga, .xbm, .xcf, .xpm

Hvad er raster filer?

Er billedefiler som er defineret af et skakbræt mønster. Raster billeder er begrænset af antal pixels og kan ikke gøres større uden at man kan se ’trappetrins’ kanter. De produceres af digitale kameraer, scannere og kan laves af program sådan som Adobe PhotoShop og CorelPHOTO-PAINT. Man kan aldrig øge opløsningen ved at forstørre disse.
USB Flash Drive Logo
Opløsning af Raster/ Bitmap file kan ikke forbedres ved at forstørre billedet.
USB Flash Drive Logo Branding
Vektor fil opløsning er uafhængig af størrelse.