FAQHvad er læse og skrivehastigheden på et USB stik?

Flashbay bruger kun NAND flash memory af høj kvalitet fra Hynix, Samsung, KIOXIA*. Micron og Intel. Når vi behandler din ordre vælger vi det NAND memory mærke som bedst opfylder dit krav om ydeevne og pris.

Nedenfor kan ses en vejledende guide af vores standard flash drive læse/skrive hastigheder:

USB 2.0:
Kronologisk skrivning  = 3~10 MB/s
Kronologisk læsning = 10~25 MB/s

USB 3.0:
Kronologisk skrivning  = 10~45 MB/s
Kronologisk læsning = 60~150 MB/s

Denne læse- og skrivehastighed tilbyder en guide til USB stik læse/skrive ydeevne og blev bestemt af en nylig test. Bemærk venligst, at vi skifter USB-komponenter fra tid til anden baseret på tilgængelighed og pris. Dette betyder, at ovenover læse/skrive hastighed kan afvige.

* Toshiba Memory blev omdøbt til Kioxia på oktober 1, 2019.