Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

FAQHvad er USB 3.0 eller SuperSpeed USB?

USB står for Universal Serial Bus ', og '3 .0' refererer til den nyeste version af denne grænseflade Som også går under navnet "Super Speed USB".

USB 3.0 tilbyder hurtigere ydeevne og forbedret effektivitet magt over USB 2.0 og samtidig bevarer bagudkompatibilitet med USB 2.0 interface. USB 3.0 interface vil hovedsagelig være til fordel enheder med ekstreme krav til båndbredde, for eksempel dem som streamer high definition video.

Hvad lover USB 3.0 interface?
  • USB 3.0 har en 5 Gbps signaling sats der tilbyder 10x hurtigere resultater end Hi-Speed USB (USB 2.0).
  • USB 3.0 har en Sync-N-Go-teknologi, der minimerer brugerens vente-tid under operations Synkronisering ..
  • USB 3.0 vil give Optimized Power Efficiency. Ingen enhed polling sker og og man ser de mindre aktive og inaktive power requirements mindre.
  • USB 3.0 er bagudkompatibel med USB 2.0. Enhederne fungerer med USB 2.0-platforme. Værter støtter USB 2.0 legacy enheder.
Kunne USB-flashdrev udnytte USB 3.0?

læse / skrive hastigheder på et USB-flashdrev afhænger hovedsageligt af komponenter, der anvendes indvendigt i drevet. Karakteren af NAND flash-hukommelse, der bruges, de Antallet af NAND flash chips og deres konfiguration er af særlig betydning.

i øjeblikket er det kun USB stik i allerhøjeste ende af pris og ydeevne spektrum der ville drage fordel af USB 3.0. Komponenterne i de fleste flash-drev forbyder dem at overskride kapaciteterne af en USB 2.0 interface.


USB3.0 superspeed