Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Sådan at skille sig ud på en messe

How to Stand Out at an Exhibition

Messer og udstillinger kan være en fantastisk måde at nå ud til nye kunder. Du skal sørge for at alle du møder husker din virksomhed, for at maksimere afkastet af din investering.

Sørg for at folk ved, at du deltager på messen: Du kan selvfølgelig sætte en banner annonce på din webside eller i din e-mail-signatur, men hvorfor ikke sende et USB stik med dit logo til dine vigtige kontakter, hvor du annoncerer at du deltager og et af dine tilbud?

Tiltræk folk til din stand: Der er snesevis af andre virksomheder med på messen, så udover at gøre din stand interessant, hvorfor ikke tiltrække besøgende til dig med et gratis salgsfremmende USB stik med dit logo og pre-loaded med spændende indhold? Hvert individ du tiltrækker er en potentiel kunde til dig og din virksomhed.

Bliv husket: Brochurer og flyers vil hurtigt blive sat til side når messen er forbi, hvorimod et USB stick med logo, loaded med dit markedsføringsmateriale vil blive brugt i måneder og år fremover. Dette giver dit brand langvarig og gentagen eksponering til din kundemålgruppe og sikre, at din tilstedeværelse på messen vinder dig en masse nye kunder og forretningspartner.

Ring til os i dag eller udfyld vores 'Få et tilbud' formular og vi vil kontakte dig. Vi hjælper dig gennem hele ordreprocessen, og du kan få dine nye USB sticks med logo på bare seks dage.

flashbay ForfatterMatt Boland
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.