Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Det personlige præg

Da vi er markedsledere indenfor branded USB stik håndtere vi hvert år titusindvis af ordre for forretninger, institutioner og organisationer fra hele verden. Vi har produceret logobranded USB stik for næsten alle større firmaer, som du kan komme i tanke om og en ting som vi har fundet ud af siden vi startede i 2003, er at hver kunde er unik. Det var derfor med stor omhu at vi udviklede vores produkter og services, som kan hjælpe dig med lige præcis dine individuelle behov i Jeres forretning eller organisation.
The Nature USB Model

Vi tilbyder 20 forskellige USB modeller, hver med 6 forskellige hukommelsesstørrelser, og sammen med vores ekstra services såsom preloading af data og farve pantone match, er det ikke nogen overraskelse at vi vil være i god stand til at leve op til Jeres helt specifikke krav.

Ej at forglemme den vigtigste del ved specialfremstilling, som er at tilføje Jeres brand og visuelle identitet til USB stikkene og gøre dem helt unikke

Vi ved at vores kunder er ligeså forskellige og individuelle, som de USB stik vi producerer og vi forsikre dig at du vil modtage din egen personlige Account Manager, som vil hjælpe dig igennem hele processen til at få skræddersyet USB, lige som du vil have dem. Fra starten af din henvendelse og helt op til din levering vil din Account Manager hjælpe dig igennem hvert skridt af processen og hvis du synes om vores anmeldelser, så vil du blive overvældet over det færdige produkt.

Brug for inspiration? Besøg vores hjemmeside eller Pinterest page og hvis du godt kunne tænkte dig at få prøver eller et tilbud tilsendt, så kontakt os eller udfyld vores simple online form.


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.