Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Fotografi Marketing Ideer

photography marketing ideas

Med den fortsatte udvikling af internettet, er der en voksende vifte af muligheder en fotograf kan bruge til at fremme hans eller hendes produkter og service. Imidlertid er markedet blevet mere og mere konkurrencedygtige på grund af professionelle kameraer som nu er let tilgængelige og til en forholdsvis lav pris, og selvom det er blevet meget svært at skille sig ud i mængden, så vil der altid har været nogle måder, hvor du kan skille dig ud fra konkurrenterne:

Lad dine billeder gøre markedsføringen for dig

Sociale medier som Facebook, Flickr (som er den mest populære sociale medier fotografering af Facebook), Pinterest, Tumblr og Instagram er instrumenter, du kan bruge til at blive bemærket i branchen. Der er også andre sociale medier, der ikke nødvendigvis har fotografering i fokus, men som stadig hjælpe med at få dit budskab kommunikeret ud.


YouTube - Den største video site i verden. Indsend en video med en god samling af dine bedste billeder, og det vil være let at få masser af hurtig feedback.

500px - En personlig portfolio platform for fotografer, hvor det er muligt sælge dine bileder. Det er let at bruge og åbne en profil.

Linkedin -
Verdens største professionelle netværk, der giver dig mulighed for at nå ud til en masse fagfolk med dine indlæg og billeder.

Udover de sociale medier, kan du også tænke lidt ud af boksen. Du kan tilbyde gratis billeder, eller dine tjenester til websteder, der har brug for hjælp med deres billeder og ikke har råd til at betale dig men tilgengæld kan du anmode om et gratis link til din hjemmeside på deres. En anden mulighed er at kontakte folk i dit netværk og tilbyde dem en gave til hver henvisning, der bliver til en ordre. Dette kan fungere godt i forbindelse med dåb og bryllupper. Under hver begivenhed kan du medbringe en notesblok, hvor folk kan udfylde deres kontaktoplysninger og når tiden kommer til at sende billederne, kan du sende dem til alle der deltog. En god måde at sende dine fotos, er at bestille nogle personlige USB stik, (fortrinsvis fra Flashbay- se 1983740391">her for at komme i gang) med dit logo og hjemmeside på forsiden og alle billederne fra festen uploadet. Du kan tilføje flere mapper med billeder fra tidligere jobs eller dine top 10 bedste fotos.

Ovenstående trin vil sikre, at du får den bedst mulige start som fotograf. Sørg for at lade billederne tale for sig og glem ikke firmagaven.

flashbay ForfatterAires Loutsaris
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.