Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Overkom fejlmeddelesen "USB-enhed ikke genkendt " på Windows

Mange af os har før eller siden stødt på meddelelsen "USB-enhed kan ikke genkendes" på din computer derhjemme eller på arbejde, og tro det eller ej det er faktisk de mest søgte USB relateret forespørgsel på Google. Mens mange af os kan bukke under for den udfordring, er det faktisk ganske let at løse.

Som man kan forvente, så kender
holdet her på Flashbay en ting eller to om USB sticks, og om det er et USB armbånd, USB-kort eller USB-nøgle så fanger du os aldrig uden adgang til vores vigtige data. Gennem årene har vi udviklet nogle metoder til at løse meddelelser som "USB-enheden kan ikke genkendes," og vi vil gerne dele dem med dig.

Lidt baggrundshistorie - problemet ligger i en konflikt mellem de forskellige USB-enheder, der bruges af den specifikke computer, som gør PCen forvirret, når den prøver at finde ud hvilket drev høre til hinanden. Det første skridt er så at fjerne alle eksterne USB-enheder og genstarte. Når det er oppe og køre igen, kan du tilslutte din USB-enhed igen. Dette bør gøre tricket, men hvis den frygtede "USB-enheden ikke kan genkendes» meddelelsen stadig vises, så er det tid til at "skrue bissen på".

Begynd ved at starte ‘Device Manager’ på din PC. Klik derefter på "-" expand for at udvide under ‘Universal Serial Bus controllers’. Du vil derefter komme på tværs et udråbstegn i en gul trekant og en meddelelse om, at USB-enheden ikke genkendes, og "Port Reset mislykkedes". Højreklik på denne besked, og vælg Fjern. For at afslutte denne proces skal du genstarte computeren og installere USB-enheden. Det er så simpelt!


USB

Ovenstående trin kan hjælpe dig, når det kommer til USB-enheden ikke kan genkendes problemet. Hvis det af en eller anden grund ikke virker så er det tid til at teste USB-enheden på en anden computer for at se, om fejlen ligger i selve enheden. Hvis enheden fungerer på en anden computer, så det er tid til at rulle ærmerne op og bruge søgemaskiner til at finde ud af, hvad årsagen til problemet er på pc'en, og forhåbentlig vil det ikke være alt for vanskeligt at identificere og løse.

flashbay ForfatterAires Loutsaris
1 Kommentarer | Indtast din 
ali , gth | 23 Jan, 2019
done
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.