Blog Overkom fejlmeddelesen "USB-enhed ikke genkendt " på Windows

Mange af os har før eller siden stødt på meddelelsen "USB-enhed kan ikke genkendes" på din computer derhjemme eller på arbejde, og tro det eller ej det er faktisk de mest søgte USB relateret forespørgsel på Google. Mens mange af os kan bukke under for den udfordring, er det faktisk ganske let at løse.

Som man kan forvente, så kender
holdet her på Flashbay en ting eller to om USB sticks, og om det er et USB armbånd, USB-kort eller USB-nøgle så fanger du os aldrig uden adgang til vores vigtige data. Gennem årene har vi udviklet nogle metoder til at løse meddelelser som "USB-enheden kan ikke genkendes," og vi vil gerne dele dem med dig.

Lidt baggrundshistorie - problemet ligger i en konflikt mellem de forskellige USB-enheder, der bruges af den specifikke computer, som gør PCen forvirret, når den prøver at finde ud hvilket drev høre til hinanden. Det første skridt er så at fjerne alle eksterne USB-enheder og genstarte. Når det er oppe og køre igen, kan du tilslutte din USB-enhed igen. Dette bør gøre tricket, men hvis den frygtede "USB-enheden ikke kan genkendes» meddelelsen stadig vises, så er det tid til at "skrue bissen på".

Begynd ved at starte ‘Device Manager’ på din PC. Klik derefter på "-" expand for at udvide under ‘Universal Serial Bus controllers’. Du vil derefter komme på tværs et udråbstegn i en gul trekant og en meddelelse om, at USB-enheden ikke genkendes, og "Port Reset mislykkedes". Højreklik på denne besked, og vælg Fjern. For at afslutte denne proces skal du genstarte computeren og installere USB-enheden. Det er så simpelt!


USB

Ovenstående trin kan hjælpe dig, når det kommer til USB-enheden ikke kan genkendes problemet. Hvis det af en eller anden grund ikke virker så er det tid til at teste USB-enheden på en anden computer for at se, om fejlen ligger i selve enheden. Hvis enheden fungerer på en anden computer, så det er tid til at rulle ærmerne op og bruge søgemaskiner til at finde ud af, hvad årsagen til problemet er på pc'en, og forhåbentlig vil det ikke være alt for vanskeligt at identificere og løse.

flashbay ForfatterAires Loutsaris
5 Kommentarer | Indtast din 
Karl | 24 Aug, 2021
I'll look elsewhere.
Karl | 24 Aug, 2021
I cannot follow this.  It presumes understanding that I do not have.
Chris , Flashbay | 04 Aug, 2020
Hi Charalambos,

Thanks for getting in touch.

Here are some other options you can try. Of course, this assumes your Flash Drive isn't damaged.

1) Run the 'USB Trouble Shooter' on your PC (you've likely already tried this, but it's worth mentioning). 

2) Another option is to completely switch off and restart your PC. Then unplug your Flash Drive and start again. This process will 'reset' things which can often be the solution.

3) A third option is to 'Update the Generic USB' in your Device Manager menu. There are some detailed steps on how to do this here: https://www.drivereasy.com/knowledge/generic-usb-hub-driver-issues-in-windows-fixed/

I hope this helps.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Charalambos Marangos, Lehigh University | 03 Aug, 2020
I tried blog/usb-device-not-recognised but nothing works. Other usb devices work. It does not work on 3 different pcs. I was able to see all files once. Then, it stopped working. Cannot copy files from usb to pc. drive keeps disconnecting with error same as blog. advice? thanks.
ali , gth | 23 Jan, 2019
done
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.