Blog Sikker fjernelse af USB stik

Når du tilslutter et USB stik i din pc eller bærbar, vil du normalt få en påmindelse om såkaldt "sikker fjernelse" af USB-stick (eller harddisk) efter brug. Men med alle de teknologiske fremskridt, der har fundet sted i de seneste år, er du så stadig nødt til at følge dette råd?

Det enkle svar er "ja", og nedenstående vil forklare, hvorfor sikker fjernelse af dit USB-drev er vigtigere end du måske tror.

Når et USB stik er tilsluttet din computer, så har du givet din computer lov til at læse data fra USB stikket og overføre data til USB stikket. Men det er ikke altid at computeren overfører data til USB stikket med det samme. Nogle gange gemmer computeren i stedet for de oplysninger i computerens working memory i tilfælde af, at der er nødvendigt at bruge det igen eller at det skal opdateres. Denne proces kaldes "caching". Hvis du trækker USB-enheden ud af computeren under denne proces, så kan filer gå korrupte og du kan muligvis blive nødt til at omformatere USB stikket.

Med det sagt, så er Windows-standardindstilling sat til at deaktivere "caching", som er beregnet til at tillade "sikker fjernelse" af USB-enheder, såsom USB stik uden det er nødvendigt at bruge "Sikker fjernelse af hardware" ikonet.

Dette er dog noget misvisende, og mange mennesker forveksler dette med at kunne fjerne USB-enheden, selvom den er i med at få data overført. Hvis du vil fjerne en enhed, der er i færd med at skrive filer kan det permanent beskadige filerne, og du kan endda være nødt til at omformatere hele drevet, før du kan bruge den igen.


Vores råd? Brug altid "Sikker fjernelse af hardware". Det tager kun et par ekstra sekunder, og det er meget hurtigere end at formatere et USB-flashdrev eller forsøge at erstatte en tabt fil.

Hvis du ønsker et tilbud (uforpligtende) på vores USB-sticks med tryk så udfyld vores quick formular. Med modeller, der passer til alle budgetter og smag, en leveringstid på op til 6 dage og 10 års garanti, er vi overbeviste om, at Flashbay vil opfylde dine krav og overgå dine forventninger.

flashbay ForfatterSam Sanchez
1 Kommentarer | Indtast din 
Matthewwak , google | 04 Mar, 2018
This is a really great site!A lot of useful info and handy ideas, thank you =)
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.