Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog 36,523 Positive Trustpilot anmeldelser og tallet stiger

Hvis din virksomhed ønsker at få deres logo trykt eller graveret på et memory stick, så kan I være sikker på at I har at gøre med et velrenommeret og erfaren memory stick leverandør.  

Vi har produceret USB stik med logo siden 2003, og i løbet af de sidste 12 år har vi produceret USB stik til titusinder af virksomheder i hele verden. Vores primære fokus er det samme nu, som det var i begyndelsen: fremragende kundeservice. Uanset hvor lille eller stor din ordre er, ønsker vi at give hver kunde den bedst mulige service.  

Men du behøver ikke tage vores ord for det. I modsætning til mange USB leverandører på markedet, vores kunder offentliggøre deres feedback direkte på vores hjemmeside. Dette er muligt ved hjælp af den uafhængige platform Trustpilot - en af ​​de største og mest respekterede feedback-platforme i verden.
Stadig ikke imponeret? Her er nogle tal; vi begyndte at bruge Trustpilot i 2012, og siden da har vi akkumuleret mere end 36.000 positive anmeldelser fra vores kunder i hele verden. Det er et gennemsnit på 14.000 anmeldelser om året, 1200 anmeldelser om måneden eller 40 positive anmeldelser hver eneste dag. Vi er sikker på du vil være enig i, at dette er nogle meget imponerende tal.

Overvejer du USB stik med logo til dit næste projekt? 
Udfyld vores quick formular og en af ​​vores dedikerede account managers vil kontakte dig. Processen er så hurtigt, at du kan have dine USB stik med logo på mindre end 6 hverdage, og du kan blive vores næste tilfredse kunde til at give os en positiv anmeldelse.

flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.