Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Windows 10 sælges på USB flash drev

Hvis du har brug for mere dokumentation for , hvor meget USB flash drev er integreret i vores daglige liv , behøver du ikke at gå videre end Microsofts beslutning om at sælge Windows 10 på USB memory sticks .

Meddelelsen bekræfter rygter , der har været hvirvlende på internettet i de seneste måneder omkring udgivelsen af ​​Windows 10 og vil markere afslutningen af salget af Windows på CD'er.


Windows 10 blev officielt udgivet den 29. juli 2015 og vil blive solgt til to priser, 119,99 dollar til "Home " version og $ 199,99 for " Pro " version .

Hvis du allerede har Windows 7 eller Windows 8.1 , vil du være berettiget til en gratis opdatering til Windows 10. Alt du skal gøre er at registrere via deres hjemmesider, og installere opdateringen før 29 Juli, 2016 - et år efter den officielle lancering .

Hvis du er interesseret i memory sticks med logo af høj kvalitet, kan du udfylde vores tilbudt formular og en af ​​vores kundekonsulenter vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at drøfte dine specifikke behov .


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.