Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Anvender USB memory sticks til at gøre vejene mere sikre

En stor bilproducent i USA er ved at sende mere end 1 million USB sticks til sine kunder for at løse en stor fejl i bilens indbyggede computer.

Fejlen blev afsløret af amerikanske hackere og tillader hovedsageligt hackere at få adgang til bilens indbyggede computer , og kan således styre motoren, styretøj og bremser. Denne fejl påvirker cirka omkring 1,4 millioner køretøjer.

Efter afsløringen har fabrikanten handlet hurtigt og startede et omfattende projekt for at opdatere software ved hjælp af USB-flashdrev.


Ejerne af de berørte køretøjer vil få tilsendt et USB stick og bedt om at sætte den til sin bil for at hente en softwareopdatering, og dermed beskytte deres køretøj fra potentielle hackere .

Som specialister i USB stick med logo er vi altid på udkig efter nye og spændende anvendelsesmuligheder for USB sticks , og dette er en af ​​de mest højprofilerede sager lige nu. Når folks liv er i fare viser det virkelig, hvor alsidige og vigtige USB -flashdrev er blevet.

Hvis du er interesseret i USB stik med logo af høj kvalitet, kan du udfylde vores quick formular og en af ​​vores Account Managers vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at drøfte dine specifikke behov .


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.