Twister

Blog Brug USB Flash Drives som Portfolio

For designere og fotografer er der intet, der er vigtigere for deres karriere end at præsentere deres bedste arbejde i en professionel og tilgængelig måde.

Hvordan gør du det?

Med disse enkle tips og brug af en memory stick med logo du er godt på vej til at få dit navn eller din virksomhed blandt potentielle kunder.

1. Sørg for at medtage en række arbejde. Der bør være mindst 30 eksempler på anmærkninger. Du ønsker at vise din alsidige erfaring, så vær ikke bange for at omfatte ikke-klient arbejde. Hvis du køber memory sticks med logo fra os kan du få alle dine nødvendige datafiler forudindlæst på hver pind.

2. Oprettelse TOC på din portefølje kan være meget nyttig for modtageren. Gøre det ved nummerering dit arbejde og skabe klare titler for hvert projekt eller arbejde.

3. Har du besvaret de centrale spørgsmål, som modtageren vil spørge? For eksempel, hvem du er, hvor du er baseret, hvor meget det koster, og hvordan de kan kontakte dig. Tilføj en smule af din personlighed med et kreativt billede at vise, at du er en virkelig person med din egen stil og identitet.


Nu hvor du har din portefølje klaret er det tid til at skille sig ud fra mængden. Vores anbefaling til kreative sjæle er Wafer , Natur eller Trix memory sticks . Hvert USB kan brandes med dit navn eller logo og preloaded med data, således at hver memory stick er klar til at blive brugt.

Klar til et tilbud ? Ufyld vores quick formular og en af ​​vores kundekonsulenter vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

flashbay ForfatterSam Sanchez
2 Kommentarer | Indtast din 
Sandar Marshall, Artist Sandra Marshall | 14 Feb, 2019
I love these!  I would like some to present to galleries
Gerhard , Flashbay | 15 Feb, 2019
HI Sandar,

Thanks for getting in contact.

I've forwarded your email address onto an Account Manager here. 
They'll be in touch with you shortly.

Many thanks,

Gerhard
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.