Twister

Blog Google Cloud USB-flashdrev tjeneste

Tilbage i 2013 forsøgte Google en "post i" service til USA-baserede udviklere. Tjenesten tillod udviklerne til at uploade til Google deres USB flash drev og Google vil derefter overføre data til Google Cloud.

Efter en vellykket prøveperiode tilbyder nu Google dette til virksomheder og enkeltpersoner i Nordamerika, EMEA og Asien.

Hvorfor kan jeg ikke bare uploade selv data?
Godt spørgsmål! På trods af at de tilbyder denne service til enkeltpersoner vil hovedsagelig blive anvendt af virksomheder og udviklere. Dette er fordi de har de fleste data til at uploade og Google erkende, at uploade en terabyte af data over en standard internetforbindelse for virksomhederne vil tage cirka 100 dage. Google har hurtig forbindelse hastigheder og flere ressourcer end de fleste virksomheder, så de nu tilbyde at gøre dette lidt for dig. Til en pris, selvfølgelig.

Hvor meget?
Det afhænger af, hvor du er i verden. I Nordamerika, vil det koste dig $ 80 per USB-nøgle, uanset hvor meget data på.

Hvordan kan jeg bruge denne service?
Igen, det afhænger af, hvor du er. Du skal bruge en "Google serfitisert tredjepart". Disse leverandører vil håndtere mailing og levering af memory sticks til Google samt andre kundeservice spørgsmål. Så er det op til Google for at uploade data til deres Cloud. Du kan finde mere information på Google’s dedikerede side.

Vi er glade for at se, hvordan dette projekt vil udvikle, og hvis du i mellemtiden har brug for memory sticks med logo til dit næste projekt skal du udfylde vores Quick formular og en af vores agenter vil kontakte dig så hurtigt som muligt ..


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.