Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog USB med logo som julegave

Jul. Det sker hvert år d. 24. december, men af en eller anden årsag føles det som om at den kommer tidligere hvert år.

Mange virksomheder kæmper for at finde en brugbar og unik gave til kunder eller medarbejdere på denne tid af året. Det ser ud til , at der er en blanding af gaver ; vin kan alle nødvendigvis ikke lide, chokolade , der er spist og glemt på 5 minutter !

Her på Flashbay tænker vi unikt og nyttigt. Vi har 28 forskellige memory sticks , du kan vælge imellem. Mange af disse er designet af os, og er derfor unikt for Flashbay`s kunder. Afhængigt af memory stick , du vælger , kan du få dit logo silketrykt , laserindgraveret , præget eller foto printet . For at gøre det endnu mere personlige, kan du endda pre-loade den med din data, såsom en præsentation , video eller PDF brochure. På denne tid af året er der mange, der vælger at få tilbehør til memory sticks som præsentation bokse , nøglesnor eller nøglering.Med dette i tankerne, tikker USB med logo mange bokse af som en julegave. De er til en overkommelig pris, unikke og bedst af alle nyttige . Dine memory sticks med logo , vil ikke blive smidt  udden 1. januar og vil blive brugt af kunder i mange år fremover .

Vi kan levere memory sticks med logo på 5 arbejdsdage , så du kan få dem i god tid før jul ! Ufyld vores tilbudsformular og en af ​​vores Account Managers vil kontakte dig så hurtigt som muligt .

flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.