Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Kick start 2016

Hvert år i december popper det samme spørgsmål op...

"Hvor blev året af? ! "

Her i Flashbay er december altid en af ​​vores travleste måneder. Enten fordi vi har travlt med at hjælpe med en sidste- minut bestilling eller at hjælpe vores kunder til at planlægge reklamekampagner for det nye år .

December er normalt en tid, hvor man reflekterer over det forløbne år. Men vi vælger at dreje fokus til 2016 og og forsøge at forudsige, hvilke modeller vil blive bedst sælgende for året.

Wafer: Formentlig en af ​​de mest populære modeller i vores database. Wafer modellen har det ultimative "lærred " for at vise dit design eller logo . Trods at det kun er 2.2mm tyk, kan det lagre op til 64 GB data. Den perfekte ledsager til alle budgetter .Nox: En ny tilføjelse til Flashbay familien. Nox er eksklusivt til vores Flashbay kunder. Den robuste fremtoning , og 100m vandtæt funktion har været et hit blandt vores kunder indtil videre. Vi forventer at den bliver et endnu større hit i 2016.Key:  Key er en meget elegant model. Det fås i 3 forskellige farver og du kan få dit slogan eller logo indgraveret på 95 % af overfladen.  Som navnet antyder kan modellen let fastgøres til et sæt nøgler, som betyder at dit logo altid er med dine kunder.Klar til at Kick Starte 2016?
Du skal blot udfylde vores tilbudformular og en af ​​vores account managers vil kontakte dig så hurtigt som muligt .


flashbay ForfatterSam Sanchez
1 Kommentarer | Indtast din 
Mark Faltin, ASAP COMPLY LTD | 21 Jan, 2016
I personally love the wafer usb and am looking to get some for our company. Wallet size, sleek. stylish.
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.