Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Our Branded Flash Drive Videos

Vores hjemmeside er designet til at give dig et klart billede af, hvordan vores forskellige modeller ser ud. Vi udbudt en række billeder i høj opløsning, men for at give dig en endnu bedre idé om vores modeller, har vi også skabt videoer, hvor hver model virkelig kan komme til livet.

I øjeblikket har 15 af vores modeller deres egne videoe, hvoraf nogle er vist nedenfor. Hver video er omkring 60 sekunder lang og filmet ved hjælp af teknik kaldet Stopmotion brugt i tv-shows og film som Wallace & Gromit og kylling Kør. Nogle af vores videoer kommer med musik produceret af os (vi er ikke kreative?).Optagelsen og kreativt design af hver video lavet af den talentfulde  David Green. Som du kan forestille dig, det tager mange timers forberedelse, filmoptagels, redigering og efterbehandling, alt sammen før materialet skæres i en video i kun 60 SEK. Så mange tak for alt det arbejde David!
Sørg for at tage et kig på nogle af vores produkt videoer på én gang du besøger vores hjemmeside. Vi mener, at showet Casar produkter og vores service forpligtelse godt.

Tid til en ny ordre?
Du skal blot udfylde vores Quick Quote Formular og en af vores Account Managers til at kontakte ed dig snarest.flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.