Twister

Blog Flashbay tilbyder nu Branded Power Banks

Vi er førende producent af branded USB sticks siden 2003 og siden da har vi produceret millionvis af branded USB sticks til tusindvis af organisationer over hele verden. Fra august 2016 er vi glade for at kunne præsentere branded powerbanks som en del af vores produkt portefølje. 

Populariteten og nytten af powerbanks er vokset i de senere år, og mange af vores nye og etablerede kunder har bedt os om denne interessante og nyttige produktkategori, mens du arbejder med os for deres USB sticks behov. Som sådan, gav det mening at supplere vores USB sticks sortiment med en slående udvalg af Power Bank modellerer . Vi tilbyder i øjeblikket branded powerbanks til organisationer baseret på det europæiske fastland, Storbritannien og Irland. Vi vil udvide til USA, Canada, Australien, New Zealand og Asien i de kommende uger og måneder. Mens vi forbliver som dedikeret til vores USB produkter og deres kunder som nogensinde før vi er glade for at kunne tilbyde vores fremragende kundeservice og komplet engagement i kundetilfredshed til et bredere publikum.På nuværende tidspunkt kan vi tilbyde 8 forskellige powerbanks: Element, Card, Foto, Ergo, Maple, Lux, Core og Reflex. You can se alle vores modeller her. Hver model er unik på deres egen måde og har en varietet af branding metoder som er silketryk, lasergravering og fotoprint.  

Hvis du gerne vil vide mere omkring vores powerbanks, er du mere end velkommen til at benytte vores online formular. En dedikeret account manager vil kontakte dig hurtigst muligt. 

flashbay ForfatterSam Sanchez
3 Kommentarer | Indtast din 
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
quote for 20, 30, 50 pcs powerbanks 10000mah, logo branded 3-4 pantone colors. 
Tour, Maple, Lux and Card
Chris , Flashbay | 04 Nov, 2019
Hi Hazel,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
sure thanks
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.