Blog Tips til forbedring af ny medarbejder-pakker

At byde varmt velkommen til nye holdmedlemmer er en afgørende måde at få dine nye medarbejdere til at føle sig velkomne, komfortable og forberedt. I vores seneste indlæg ser vi på, hvad der bør inkluderes i dine 'ny medarbejder velkomstpakker'

Personlige velkomstmeddelelser
For at få nye medarbejdere til at føle sig hjemme, bør du inkludere en personlig besked fra hele holdet eller administrerende direktør! Hvis du gerne vil afspejle en mere sjov og ungdommelig følelse, kan beskeden være en humoristisk GIF eller video.

Kontorartikler
Uanset branchen har alle brug for kuglepenne, notesbøger og andre værktøjer til forskellige opgaver (alt sammen med firmaets logo, selvfølgelig). Du kan se vore nye model Jot her. En kuglepen og USB-stick i ét og samme værktøj.


Flashdrev
På mange kontorer kan du aldrig finde et USB-stick, når du har brug for dem. Inkluderer du en USB med logo i dine starterpakker giver det et dejligt personligt præg og sikrer, at dit nye holdmedlem ikke behøver at søge rundt, næste gang de har brug for en USB-stick. Du kan se vores store udvalg af USB her.


Slå strømmen til
Døde telefoner og tablets er ikke sjove. Hvorfor ikke udstyre din nybegynder med a Power Bank med logo som de kan bruge på jobbet og derhjemme. En anden stor mulighed er at levere en induktiv trådløs oplader til deres skrivebord, så de kan oplade deres enhed i stil. Sejt!

Water giver liv
Vores Vita Vandflaske er en trendy måde at promovere din virksomhed på, samtidig med at dit nye teammedlem holder væskebalancen ved lige, i løbet af dagen. En god ting at medtage i enhver ny starterpakke. Tjek vores branding muligheder og produktinformation her.
Leder du efter mere info?
Tjek vores sortiment her. og udfyld en hurtig Tilbudsformular. Så vil en af vores Account Managers snart være i kontakt med dig om priser og gratis prøver.

flashbay ForfatterGerhard de Kock
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.