Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Social Media Giveaway Idéer

Giveaways på sociale medier en yderst populær måde at få tilhængere på og øge din brand eksponering. I vores seneste indlæg ser vi på nogle spændende modeller, du kan give væk under din næste kampagne.

Brandede Power Banks
Sociale Medier forbruges mere på mobile enheder i forhold til stationære enheder. Hvorfor ikke holde dine følgeres telefoner opladt med en af vores Brandede Power Banks. Vi kan mærke med dit logo, slogan, webadresse og mere. Se vores fulde udvalg af Power Banks her.


Stilfulde trådløse opladere
Også kendt som Induktive Opladere, kan disse smukke teknologiprodukter trådløst oplade en Qi-aktiveret enhed, herunder de nyeste iPhone-modeller. Du kan se alle vores modeller her. En række branding metoder er tilgængelige for dig.


Skræddersyede Audio Produkter
Med en praktisk Bluetooth®-forbindelse er vores udvalg af Bluetooth®-højttalere og hovedtelefonmodeller en fantastisk måde at fremme dit brand, når dine tilhængere er ude og omkring. Tjek vores seneste modeller ud her!


Specialfremstillede USB stik
Altid praktiske at have på sig. Brandede USB-Sticks vil altid være i brug. Afhænging af modellen du bestiller kan vi påføre dit logo ved brug af silketryk, laser indgravering, prægning eller digital fotoprint.


Klar til at få et tilbud?
Bare udfyld vores hurtigtilbud formular og vores team vil være i kontakt så hurtigt som muligt. Vi kan e-maile dit tilbud med det samme og også sende gratis prøver til levering i næste dag.


flashbay ForfatterGerhard de kock
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.