Blog De bedste nytårsforsæt for kunde engagement i 2019

Med 2019 skudt i gang, er det tid til at tænke over hvordan din virksomhed, kan få gang mest muligt ud af jeres kunde engagementet.
Vi har samlet et par nytårsfortsæt som kan hjælpe jer godt i gang!

1. Engagér dig i dine medarbejdere
Glade medarbejdere, giver glade kunder. Så simpelt er det. Det vil også sige at det har en god effekt for udviklingen af potentielle kunder, at engagere sig på arbejdspladsen. For at skabe den her medarbejder fokuserede atmosfære og kultur, kan det virke positivt på medarbejderene hvis de får lov at komme med feedback på hvordan de oplever prosessen, produkter og servicen - hvilket kan gøre det lettere for den enkelte at forbedre kunde oplevelsen. 

2. Prioriter kunde oplevelsen og serviceen 
Kunden skal altid være top prioriteten i alle forbrugerbaserede organisationer. Kvalitetsprodukter, en bred viden og forståelse af dine egne produkter giver mulighed for mere engagement med din kunde, da det viser troværdighed. Dette vil gavne dig på længere sigt, og vil ofte udvikle sig til længerevarige relationer mellem dig og din kunde. Dette vil højest sandsynligt også skabe mere traffik på hjemmesiden. 3. Vær' proaktiv 
Processen med proaktiv kundeservice, går ud på at genkende og løse problemerne for kunden, før de rent faktisk selv står overfor dem. Et eksempel kunne være at overvåge et par sociale platforme for relevante mentions og nå ud til dem der har brug for hjælp eller som har problemer. Ved altid at tænke et skridt fremad, forbedre du kundeoplevelsen. 
4. Lyt til  dine kunder
Den mest effektive måde at være sikker på at dine kunder er glade, er ved at lytte til dem og forstå deres behov og sætte sig ind i deres sted. Kunde feedback er guld værd, og man kan altid dele alle de gode historier med ens kollegaer, kunder, på hjemmesiden og på de sociale medier. At tilbyde folk en gave, rabatkode eller lignende er en fin måde at opmuntre kunderne til feedback. Det kunne være et af vores Gavesæt med logo.Hold dig til vores prangende nytårsfortsæt og 2019 vil blive dit år, med massere af fokus på både kunder og medarbejder engagement. 

Hvis vores produkter lyder som noget for dig, kan du hoppe ind på linket her Quick Quote Form og vi ringer dig op og finder ud af hvilken løsning der passer bedst til dig og din virksomhed. flashbay ForfatterGerhard de Kock
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.