Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Hvordan sikre jeg mine Flash Drive data?

Til trods for deres lille størrelse, kan Flash Drives altså indholde en utrolig stor mængde data. Den mængde data Flash Drives'ne kan indeholder er selvfølgelig alt afhængigt af kapaciteten på din USB. For at se det hele i et større billede kan 2GB indeholde over 900 billeder. Den største på hele 128GB kan indeholde 60.000 billeder. I dette opslag tager vi et kig på hvordan du kan gemme og sikre din data. 

Kryptering
Kryptering involvere en proces af kodning af dine gemte data på Flash Drivet. Denne proces skaber det væsentlige. Du kan gemme dine sensitive data på denne nye metode af Flash Drives. Der er online værktøjer der kan hjælpe dig, som du kan finde gratis på internettet. Du kan også bruge samme værktøj til at kryptere adgang til dataen. Adgangskoder til at beskytte dine sensitive filer
Filer som Word-dokumenter eller Excel-regneark kan alle være beskyttet med adgangskoder. Dette kan man altså gøre uanset om man gemmer filerne på sin computer eller på sin Flash Drive. Du åbner blot dit dokument og følger disse trin: File > Info > Protect Document > Encrypt with Password.

PIN koder
Ikke alle Flash Drives er skabt på samme måde og slet ikke når det kommer til vores Code USB Flash Drive, som har en unik nummerblok på bagsiden af modellen. De data du har liggende, kan kun åbnes ved at skrive din brugerdefinerede pinkode. Vi kan selvfølgelig også lave skærmprint eller lasergravering med dit logo på forsiden af modellen. Denne har også vist sig at være utrolig populær til møder, events og konferencer. Du kan du kan se hele vores store udvalg af USB. Klik på "få tilbud" knappen og få en opdateret prisliste. 


flashbay ForfatterSarah Chambers
2 Kommentarer | Indtast din 
B. Will | 04 Oct, 2019
A friend gave me a Code drive that is new and came from your company, but no instructions as to its usage.
Chris , Flashbay | 08 Oct, 2019
Hi there,

Thanks for getting in touch.

We'll email you the manual for our Code Flash Drive now.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.