Blog Flashbay lancerer Drinkware sortiment 

Over 2.2 Milliarder koppr kaffe bliver hver dag drukket, verden over, rundt regnet 1 milliard drikkes af take-away kopper. Dette er en kæmpemæssig belastning for miljøet, hvilket flere og flere mennesker er meget bevidste om. Derfor er det ikke så underligt at genbrugelige kopper er begyndt at dukke op hos din lokale cafe, supermarked og nu også hos Flashbay.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye serie af genbrugelige rejsekopper og vandflasker. alle produkterne kan brandes med dit logo, slogan, hjemmeside og meget andet.

lad os kigge nærmere på alle modellerne i serien.

Café
Den 395ml store Café rejsekop fåes i både sort, blå, rød eller hvid, og har to store flader til dit logo eller slogan. Når koppen ikke er i brug, kan den trykkes sammen til en kompakt størrelse. Du kan også bruge den praktiske rem på låget, der nemt kan fastgøres til en taske.Compresso
En populær rejsekop der kan trykkes sammen til en næsten flad skive, når den ikke er i brug. Compresso indeholder op til 275ml varm eller kold væske, og har et stort trykareal på låget, til dit logo. Fåes i sort, blå, rød og hvid.Vores serie af drikkebeholdere indeholder også vores vandflasker Hydro og Vita, som begge er super gaveidéer til konferencer eller events.

Hydro
Vores genbrugelige Hydro Vanddunk har et langt trykområde som egner sig perfekt til dit logo, slogan eller hjemmeside. Den indeholder op til 600ml kold væske og fåes i tre forskellige farver, blå sort og hvid.Vita
Vita Vandflasken fåes med 750ml eller 400 ml og er en moderne og anderledes måde at brande din virksomhed på. Det stilrene metalliske design kan silketrykkes eller indgraveres med dit logo. Vita kommer også med en karabin fastgjort til sin hætte.Klar til at betille ?
Besøg vores Drinkware side og send os en forespørgsel om et tilbud. En fra vores venlige team vil snart være i kontakt med dig, om priser og muligheder for logo.

flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.