Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Ofte stillede spørgsmål omkring Bluetooth

Her hos Flashbay har vi en bred produktkategori af lydprodukter, der kan brandes med enten dit logo eller slogan. En stor del af vores lyd produkter er Bluetooth kompatible, hvilket selvfølgelig betyder at du kan streame din musik og lyd fra din mobile enhed til enten højtaleren eller hovedtelefonerne, uden irriterende ledninger. 

I dette blogindlæg vil vi komme ind på de mest almindelige spørgsmål, der måtte være omkring Bluetooth. Hvis du har andre spørgsmål omkring Bluetooth der ikke bliver besvaret i indlægget her, er du velkommen til at smide en kommentar nedenfor og vi vil med glæde besvare de spørgsmål der nu endda måtte være. 

1) Hvad er Bluetooth®?
Bluetooth® bruger kort radiofrekvens teknologi til at transmittere lyd fra den ene enhed til den anden, uden ledninger. Den mest almindelig form er fra telefon til enten højtaler eller hovedtelefoner. 

2) Hvem opfandt Bluetooth®?
Jaap Hartsen, en hollandsk el-ingeniør, der havde en stor passion for dansk historie.

3) Hvor kommer navnet fra?
Bluetooth® er opkaldt efter Haralds "Bluetooth" Gormsson, som var konge i Danmark fra 958-986. Haralds var ansvarlig for at forene Danmark. Og hvis man tænker over det forener Bluetooth teknologi to enheder. 

4) Hvor sikker er Bluetooth=®?
Bluetooth® bruger flere lag datakryptering, hvilket gør det til en af de sikreste teknologier der er på markedet. 5) Hvordan får man den bedste Bluetooth® forbindelse?
Alt mellem 0 - 10 meter er den bedste forbindelse. Hvis man er mere end 10 meter væk fra enheden, kan den godt begynde at hakke lidt. 

6) Er min telefon eller tablet Bluetooth® kompatibel?
Enhver mobil eller tablet enhed, der er lavet de sidste 10 år, vil højest sandsynligt være Bluetooth kompatibel. Du kan altid tjekke enhedens indstillinger og se hvilke Bluetooth muligheder din enhed har. Leder du efter Bluetooth® produkter med logo?
Du kan se vores udvalg af Bluetooth® højtalerer og  Hovedtelefoner her. Vi kan lave hver model med logo, slogan eller andet du ønsker. 


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.