Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Phone Grips til dit næste Event

Telefon Grips er det nyeste smartphone tilbehør til at øge popularitet, og Telefon Grips med logo bliver hurtigt det mest populære emne at distribuere på Konferencer og arrangementer. Med deres udvidede branding-område og superfunktionelt design er det ikke overraskende, at de er et stort hit med modtagere.

Her på Flashbay tilbyder vi i øjeblikket to forskellige modeller at vælge imellem. Vores første er Grip modellen, som kommer i 4 farver: sort, hvid, rød og blå. Det udvidede branding-område kan blive farvetrykt med dit logo, webadresse, slogan og mere. Vores anden model er Hoop ring grip som har en fantastisk sølv finish og et stort branding område der foto printes med dit billede, logo og slogan.

Begge modeller kan fastgøres til smartphone via en klæbende understøtning. Du skal blot fjerne beskyttelsesfilmen og trykke på bagsiden af ​​din telefon i 30 sekunder, hvorefter den er sikkert på plads. Vores modeller har også et praktisk kickstand, som er fantastisk til at se videoer på din telefon.Klar til et tilbud?
Bare Besøg vores Phone Grip side, udfyld vores tilbuds formular og en Account Manager vil være i kontakt med priser og branding muligheder.


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.