Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Ofte stillede spørgsmål om USB kabler

Hos Flashbay tilbyder et udvalg af USB Kabler, klar til at blive mærket med dit logo. Disse praktiske reklameartikler er populære til begivenheder, og i betragtning af deres lille størrelse er de den perfekte tilføjelse til enhver godtepose. I vores seneste indlæg besvarer vi nogle af de mest almindelige spørgsmål vi bliver stilt om USB-kabler.

Hvad bruger man et USB-kabel til?
Et USB-kabel kan fungere til opladning mellem en strømforsyning og din enhed, normalt en telefon eller tablet. Den ene ende af USB-kablet er generelt et standard USB-stik. Den anden ende kan være et USB-C-stik, ligtning-dapter eller mikro-USB. Mange USB-kabler understøtter også dataoverførsel mellem enheder, normalt en stationær eller bærbar computer og din telefon eller tablet.


hvilken type stik skal jeg vælge?
Hvis du bestiller brandede USB-kabler til en begivenhed, foreslår vi, at du bestiller en blanding af forbindelsesindstillinger, der passer til alle modtagerkrav. For eksempel, hvis du bestilte 600 enheder af vores Connex model, kan du bestille 200 af hver type; USB-C, Lightning Adapter og Micro-USB.


Hvordan ved jeg om mit USB-kabel virker?
Sæt blot den ene ende i din enhed og den anden ende i en strømforsyning, stationær computer eller bærbar computer. Din enhed skal derefter genkende forbindelsen og enten oplade eller vise det relevante forbindelsessymbol.


Mere information
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille nogle USB-kabler med dit logo, kan du besøge vores USB Kabel side og udfylde vores tilbudsformular. En af vores flinke  Account Managers vil snart kontakte dig om priser og muligheder for branding.


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.