Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Flashbay sponsorerer Atlantic Ambition 

Vi er glade for at meddele, at Flashbay nu er stolte sponsorer af Atlantic Ambition, der skal konkurrere i Talisker Whisky Atlantic Challenge den 12. december 2019. Konkurrencen omfatter en 3.000 mil række over Atlanterhavet
Atlantic Ambition er 4 skolevenner, der vil begive sig ud på en række på 3.000 kilometer række over Atlanterhavet for at hjælpe med at samle penge til havbevaringsorganisationer, herunder Marine Conservation Society og Surfrider Foundation Australia. Jon Merotra, Ewan Bell, Ed Wilson og James Protherough tidligere RGS Worcester Elever, der nu bor på overfor Hemispheres, konkurrerer mod 30 andre hold fra hele verden.


”Løbet er kendt som 'Verdens hårdeste række', da holdene modiger elementerne som orkestyrkevind og 50ft dønninger. Som det står, har flere mennesker været i rummet, end de har rodet Atlanterhavet, ”sagde James. ”Den tilføjede fysiske belastning af udmattelse, søvnmangel og mulig hallucination tester ekstreme af teamwork og menneskeheden. Ved at tage en sådan enorm udfordring er vores mål at meningsfuldt støtte det fantastiske arbejde, som vores velgørenhedsorganisationer udfører, og hjælpe med at vende tidevandet på plastforurening. ”

For at tage udfordringen et skridt videre har teamet også arbejdet i samarbejde med et amerikansk baseret firma, kaldet Smartfin, for at tilpasse deres innovative surfbrædefinne til brug på deres robåd.

”Smartfin er en surfbrættefins med oceanografiske sensorer, den er designet til at indsamle data til forskere / forskere,” sagde Kat Hammond fra Smartfin. ”Vi bruger også Smartfin som et værktøj til at engagere lokalsamfund i samtale om klimaforandringer og den indflydelse det har på oceanerne.”

”I udførelsen af dette episke eventyr vil Atlantic Ambition ikke kun skaffe penge, som hjælper os med at beskytte og rydde op i vores fantastiske blå planet, men de udfører også værdifuld forskning undervejs med SmartFin-teknologien” sagde Katherine Stephenson fra Marine Conservation Society .Dette vil være første gang, denne type data indsamles over et helt hav af en robåd, og holdet håber, at det kan yde et væsentligt bidrag til vores forståelse af havene og kystlinjerne.

Hvis du vil vide mere om denne episke udfordring kan du besøge deres hjemmeside og følge dem på Instagram og Facebook.

flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.