Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Flashbay’s fortsatte støtte for WILD Foundation og Kayapo projektet

I 2017 skrev vi om vores partnerskab med WILD Foundation og Kayapo-projektet en organisation, der fokuserer på bevarelse og forsvar af den Amazonske regnskov og dets indbyggere. Vi er glade for at kunne meddele, at vores løbende støtte er fortsat ind i 2019 og videre med hjælp fra en anden donation fra Flashbay til fonden.

Som mange globale virksomheder har vi for længe siden erkendt betydningen af at give tilbage til velgørenhedsorganisationer og stiftelser i nød. Som vi skrev i 2017, er Kayapo den sidste effektive bastion af modstand mod en nådeløs cyklus med ødelæggelse af vigtige og spektakulære smukke regnskovshabitater i denne del af Brasilien. Dette får endnu større betydning i betragtning af de nylige brande i Amazonas regnskov.

I over 45 år har WILD Foundation støttet og beskyttet naturlige levesteder rundt omkring i verden. Vi er stolte over at være en del af dette smukke supportnetværk af dedikerede miljøforkæmpere, der ønsker at gøre en forskel i verden. Hvis du gerne vil have flere oplysninger om WILD og hvad de gør, du kan du besøge deres hjemmeside her.

flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.