Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog BPA-fri drikkedunke

Vi er stolte af at sige, at alle vores Drinkware produkter er BPA frie. But what is BPA? Men hvad er BPA? Og hvorfor skulle du være opmærksom på det, når du køber vandflasker eller rejse kopper med logo?

BPA
BPA står for ‘bisphenol A’, som er et kemisk stof tilsat husholdningsplast såsom fødevarebeholdere, hygiejneprodukter og nogle drikkevarer. BPA kan komme ind i dit system via disse produkter, som kan have negative sundhedseffekter, som beskrevet her.

BPA er et punkt, man skal overveje, når man køber salgsfremmende drikkevarer, men der er også andre områder, man skal se på…

Sikkerheds certifikater
Når du køber branded Drinkware, er det også vigtigt at kigge efter de relevante føde- og drikkevare certifikater. Disse certifikater skal være fra akkrediterede tredjepartsorganisationer og tydeligt angive, hvad der er testet. Igen, dette er standardpraksis for Flashbay, men det er desværre ikke tilfældet for andre virksomheder derude.Øko-Venligt Design
En anden faktor, der skal overvejes, er om produktet rent faktisk er designet til at blive genbrugt igen og igen. Stigningen i popularitet for salgsfremmende drikkevarer er designet til at stoppe engangsplastik, mens den tilbyder modtageren et produkt, der har en lang levetid og kan genbruges i mange år.Søger du mere information?
Gå bare ind på vores hjemmeside og kom i kontakt via telefon eller formular til hurtig tilbud. Vi kan derefter diskutere dine salgsfremmende produktbehov mere detaljeret.


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.