Blog Vores Rest Mobilstander

Vores Rest Mobilstander model er netop kommet med i vores Gadgets-sortiment. Et fantastisk reklameprodukt, der er kompakt og let, hvilket gør det til en praktisk, effektfuld giveaway ved konferencer og begivenheder.

Branded telefon tilbehør
Der er en enorm efterspørgsel efter mærket telefon tilbehør på events, messer og konferencer. Her på Flashbay er vi stolte over at kunne tilbyde et udvidet udvalg af muligheder, der kan mærkes med dit logo. Dette inkluderer Mobilkortholdere, Phone Grips og nu, Rest Mobilstanderen. Derudover tilbyder vi også en række telefon-kompatible flashdrev.

Rest modellen
Rest er  tilgængelig i sort, hvid, rød og blå, Rest er kompatibel med alle de største mærker af smartphone og tablet på markedet takket være det unikke hængslede design.Muligheder for tryk
Vi kan farvetrykke dit logo og slogan på begge sider af Rest. Silketryk giver mulighed for flerfarvet branding i op til 4 forskellige farver.

Designet til gentagende brug
Som alle vores modeller er resten designet til at blive brugt dagligt. Dette sikrer, at dit brand får maksimal eksponering ved enhver brug. Det har også et holdbart design, så det kan bruges på farten, derhjemme eller på kontoret.


Vil du vide mere?
Besøg blot vores hjemmeside og udfyld formularen for at få et tilbud. En af vores account managers vil derefter være i kontakt med hensyn til priser, branding og prøver.


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.