Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Hvordan tabt data på USB stik kan genoprettes

USB stik er utroligt pålidelige, men der er stadig nogle måder, du kan være uheldig at miste data på, for eksempel: som følge af virus, strømafbrydelse eller ved ikke at fjerne stikket korrekt fra din computer når du er færdig med at bruge det. Hvis dit USB stik kommer fra en anden leverandør, kan den indeholde dele af lav kvalitet og indeholder fejl.

Hos Flashbay, bruger vi kun den højeste kvalitet komponenter, når vi producere vores USB stik. Desværre er det ikke alle USB leverandører der gør det samme, og selv om de ser ens ud på ydersiden, så kan de være meget forskellige på indersiden.
Nedenfor er nogle muligheder for inddrivelse, hvis du er så uheldige at miste data fra dit USB stik:

Søgning efter problemet: Du kan scanne og (forhåbentlig) løse eventuelle fejl ved hjælp af værktøjer, der allerede på din computer. Hvis du bruger Windows, skal du blot sætte USB stik i din pc eller laptop, skal du gå til "Denne Computer" og højreklik på ikonet for flytbar disk. Derfra gå til Egenskaber> Funktioner> Check. Hvis du klikker på begge bokse, der siger "filsystemet automatisk fejl" og "Scan efter, og Sandsynligvis misbruge genopretning for badeværelse sektorer" og klik på "Start". Scanningen vil derefter fremhæve eventuelle fejl, den har konstateret, og lade dig vide, om det var i stand til at løse dem eller ej.

Recovery Software: Hvis den første option ikke virker, er der flere programmer derude du kan købe eller gratis. Processen er meget enkel. Du skal blot hente softwaren på din stationære computer eller bærbare computer og har memory stick tilsluttet samtidig. Uanset hvilken program du vælger, vil det give nogle instruktioner på skærmen for at guide dig gennem processen. Der er normalt tre eller fire trin for at finde og gendanne mistede filer.
Hvis ovenstående trin ikke virker er den sidste udvej er at få det ud (!) USB stikket kan have en beskadiget kontakt. Der er flere guider på nettet, der viser dig, hvordan du løser dette problem, men pas på, du har brug for de rigtige værktøjer og dele som et gammel USB-kabel, en bidetang, en lille skruetrækker, forstørrelsesglas og loddekolbe med loddetin og flux. Hvis alt dette ikke lykkes, er det tid til at indse at data er tabt!

Vi håber, at disse tips kan være nyttige, men som en velkendt ordsprog siger, er det bedre at forebygge end at helbrede. Så hvis du er interesseret i høj kvalitet, pålidelige og konkurrencedygtige priser, kan du udfylde vores Quick formular Quote og en af ​​vores kundekonsulenter vil kontakte dig så hurtigt som muligt. Du kan få din nye USB stiks på kun 6 hverdage.

flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.